Si-au pus tricourile de campioni, Reghe a facut SHOW la microfon! Imagini de la petrecerea nebuna a stelistilor de azi noapte

Si-au pus tricourile de campioni, Reghe a facut SHOW la microfon! Imagini de la petrecerea nebuna a stelistilor de azi noapte

Alex Chipciu si-a sarbatorit ziua de nastere cu lautari si alaturi de colegii sai. Din infernul cu Petrolul, stelistii au ajuns la restaurant. 

Jucatorii Stelei au uitat de tensiunile din teren de la meciul cu Petrolul si au sarbatorit cu lautari dupa meci. Acestia au fost la restaurant, unde Piti Talent le-a cantat.

In ziua in care a implinit 25 de ani, Alex Chipciu putea sa petreaca cu un ochi vanat. A fost aproape sa-si ia bataie pe teren de la un jucator al Petrolului.

"Au fost colegi loviti. A fost Tanase, Chipciu a evitat un croseu de dreapta, dar nu are nimic. Important e ca am terminat meciul asta bine", a povestit Latovlevici dupa meci.

Scandalul de la finalul meciului a inceput in clipa in care jucatorii Stelei au facut hora bucuriei la mijlocului terenului. Atunci, jucatorii Petrolului au sarit la bataie, enervati de gesturile stelistilor. Petrolul - Steaua s-a incheiat 0-0.

Sursa Foto: Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies