Laurentiu Reghecampf Alexandru Chipciu Steaua Liga 1

Si-au pus tricourile de campioni, Reghe a facut SHOW la microfon! Imagini de la petrecerea nebuna a stelistilor de azi noapte

Alex Chipciu si-a sarbatorit ziua de nastere cu lautari si alaturi de colegii sai. Din infernul cu Petrolul, stelistii au ajuns la restaurant. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Mai 2014, 12:24
Data actualizarii: Duminica 18 Mai 2014, 12:35

Jucatorii Stelei au uitat de tensiunile din teren de la meciul cu Petrolul si au sarbatorit cu lautari dupa meci. Acestia au fost la restaurant, unde Piti Talent le-a cantat.

In ziua in care a implinit 25 de ani, Alex Chipciu putea sa petreaca cu un ochi vanat. A fost aproape sa-si ia bataie pe teren de la un jucator al Petrolului.

"Au fost colegi loviti. A fost Tanase, Chipciu a evitat un croseu de dreapta, dar nu are nimic. Important e ca am terminat meciul asta bine", a povestit Latovlevici dupa meci.

Scandalul de la finalul meciului a inceput in clipa in care jucatorii Stelei au facut hora bucuriei la mijlocului terenului. Atunci, jucatorii Petrolului au sarit la bataie, enervati de gesturile stelistilor. Petrolul - Steaua s-a incheiat 0-0.

Sursa Foto: Facebook.

Modifică setările cookies