SHOW Ousmane N'Doye: "Meciul asta a fost ca piesa Andrei - avion de hartie! Am jucat intr-un picior, a fost un antrenament!" VIDEO

Steaua 0-1 ASA Targu Mures | Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, Ousmane N'Doye a fost spectacol dupa meci.

"Pentru mine nu e cea mai frumoasa victorie. Am zis: fotbalul nu se joaca pe gura, se joaca pe teren, am demonstrat asta. Le-am zis in vestiar: mister, meciul s-a jucat demult, ma! Si intr-un picior i-am batut, nu am facut antrenamente dupa meciul cu CFR, pana azi. Nici eu, nici Muri (n.r. Muresan), noi doi am jucat intr-un picior, ca suntem accidentati.

M-am simtit campion dupa meciul cu CFR, nu acum. Steaua nu poate sa ma bata. Am purtat ghetele de la Gigi :)

Pentru mine meciul asta a fost un bun antrenament, dupa o saptamana in care nu m-am antrenat.

Sa-mi dati numarul Andrei, sotia lui Maruta, ca are ea o piesa care a fost ca meciul asta: Steaua - Targu Mures - "Avion de hartie". Avion de hartie acest meci. Ii transmit si un mesaj: Andra, piesa ta imi place foarte mult! Maruta, nu te supara!

Eu am incredere in mine, nu am nevoie sa ma ajute cei de la Dinamo in meciul cu Steaua. Eu pot sa nu ma antrenez doi ani si tot castig cu Steaua. Nu am facut nicio miscare inainte de meciul asta. Si Steaua o fi avut hent, poate si noi am avut, asta e, nimeni nu e perfect. Eu am zis inainte sa trebuie un arbitru din Coreea, din China, ca sa nu mai fie discutii, sa nu stie limba romana.

Uite, noi nu jucam pentru prima, uite ce vestiar avem! Suntem oameni de 30 si ceva de ani, zice lumea ca suntem batrani, dar stiti: gaina batrana face ciorba buna.

Totusi, Steaua are o echipa foarte buna, o echipa foarte buna, sa stiti! Eu joc meci de meci, pana la capat, pana in ultima etapa.

Acum nici nu stiu ce sa mai zic, am jucat intr-un picior pe teren, dar bat mereu: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015... am plecat! :)", a spus N'Doye dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat cadrul legal prin care România poate vinde și dona doze de vaccin anti-Covid
BRAT
Modifică setările cookies