Sfarsitul unei generatii in Ghencea! Cum a "curatat" Meme spiritul Piturca pentru a-si lua meritele unei performante uriase:

Autor: Sport.ro
Luni 07 Noiembrie 2011, 15:02

	Sfarsitul unei generatii in Ghencea! Cum a "curatat" Meme spiritul Piturca pentru a-si lua meritele unei performante uriase:

Unul dintre 'oamenii lui Piturca' a povestit cum au decurs evenimentele la Steaua odata cu primul mandat al lui Mihai Stoica in Ghencea.

"Ca jucator am fost foarte apropiat de Victor Piturca", spune Aliuta, care stie ca a avut si de suferit din cauza acestei legaturi.

Marian Aliuta povesteste cum au decurs evenimentele la Steaua, imediat dupa venirea lui Meme Stoica la carma echipei.

"Piturca era in conflict cu Meme, asa ca toti cei care am fost de partea lui Piturca am fost indepartati de la Steaua. Am plecat si eu, a plecat si Neaga, au fost mai multi, care usor-usor au fost dati afara."

"Consider ca echipa care a facut performante in Europa dupa 2004 a fost construita de Piturca. Olaroiu a venit mai tarziu si a gasit o echipa gata facuta. Se poate face o analogie cu situatia din 1986. Atunci echipa a fost construita de Halagian si preluata de Ienei.", a declarat Aliuta la Sport.ro.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies