Sexy impresarul, Ana Maria Prodan, vrea 500.000 de euro de la Dica!

DICA INTRE CIOCAN SI NICOVALA!
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Noiembrie 2007, 10:48
Data actualizarii: Duminica 04 Noiembrie 2007, 10:48

Impacarea dintre verii Becali a generat un nou scandal in Liga lui Mitica. Finantatorul Stelei le-a dat unda verde jucatorilor sai de a semna contracte de impresariat cu firma fratilor Victor si Giovanni Becali.

Cu aceasta ocazie, doi dintre cei mai buni jucatori ai "ros-albastrilor", Goian si Dica, au semnat contracte cu fratii Becali, in speranta ca vor prinde contracte bune in strainatate. Pana aici, nicio problema, numai ca decarul Stelei, Nicolae Dica, are deja o intelegere cu firma Anei-Maria Prodan.

Sexy-impresarul sustine sus si tare ca in contract este stipulata o clauza prin care decarul Stelei se obliga sa plateasca suma de 500.000 de euro, in cazul in care rupe intelegerea cu "Universal Sport Management". "Este adevarat ca in contractul semnat cu Nicolae Dica este stipulata aceasta clauza de 500.000 de euro. Deja m-am saturat de toata tevatura creata in jurul acestui subiect. Nu ma deranjeaza daca ii va gasi altcineva echipa. Ceea ce este cert este faptul ca Dica are contract ferm de reprezentare cu mine, iar in momentul in care imi va fi lezata imaginea, voi pune in aplicare aceasta clauza', a declarat Ana-Maria Prodan pentru Libertatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!