Liga 1

Dorin Șerdean, prima solicitare oficială ca acționar majoritar al lui Dinamo: cere ca Iuliu Mureșan să fie dat afară!

Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 14:40
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 14:46

Fostul președinte executiv al „câinilor” din perioada în care Pablo Cortacero o preluase pe Dinamo, a trimis o solicitare oficială pe adresa clubului pentru ca Iuliu Mureșan, administratorul special, să fie înlăturat.

„Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentantul Dorin Șerdean, solicită atât actele de la momentul intrării în insolvență, precum și înlăturarea administratorului special, Iuliu Mureșan! 

Șerdean a trimis o scrisoare oficială la Dinamo: cere ca Mureșan să fie dat afară!

Subscrisa SC Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentant legal Șerdean Pavel Dorin, în calitate de acționar al DINAMO 1948 SA, deținător al unui procent de 72,08% din totalul acțiunilor existente conform actului constitutiv din data de 02.09.2020, prin prezenta vă 

SOLICITĂM 

1. Să luați act de noua adresă de corespondență electronică a subscrisei în vederea realizării viitoarelor comunicări procedurale: […], precum și a tuturor actelor care implică decizia și hotărârea acționarilor (schimbare administrator special, stabilire salariu, etc), 

2. COMUNICAREA ultimului statut al DINAMO 1948 SA, în vederea luării la cunoștință a drepturilor și obligațiilor existente în cadrul asocierii (chiar dacă în prezent aceasta este suspendată) în principal ca urmare a schimbării acționariatului LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL și a intenției de redresare cât mai rapidă. 

Față de aceste aspecte, vă asigurăm tot sprijinul nostru în realizarea demersurilor întreprinse. 

Cu deosebită considerație, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL 

Prin reprezentant legal Șerdean Pavel Dorin”, se arată în scrisoarea trimisă de Șerdean, potrivit Playsport.ro.

În ultima perioadă, Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu au ezitat să apară în spațiul public și nu au comentat situația sportivă în care se află Dianmo, care va juca, mai mult ca sigur, la barajul pentru rămânerea în Liga 1.

Mureșan și-a manisfetat intenția de a pleca de la Dinamo în mai multe rânduri, dar a fost întors din drum de adminitratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Modifică setările cookies