Seful lui Partizan raspunde interesului Stelei pentru Zivkovic! Ce spune de jucatorul BIJUTERIE pe care nu-l poate lua NIMENI

Seful lui Partizan raspunde interesului Stelei pentru Zivkovic! Ce spune de jucatorul BIJUTERIE pe care nu-l poate lua NIMENI

Stelistii au fost impresionati de calitatile mijlocasului Andrija Zivkovic, omul care a dat pasa decisiva la golul lui Partizan de la Bucuresti.

Pustiul nu e insa de vanzare, anunta sefii clubului. Chiar si daca ar fi, Steaua n-ar avea bani sa-l ia. Mai multe cluburi din Vest il monitorizeaza si au facut deja oferte. Toate au fost respinse. Presedintele lui Partizan sustine ca fotbalistul nu e de vanzare.

Zoran Popovici spune ca n-a fost surprins in niciun fel de Steaua la Bucuresti si ca vede in publicul de la Belgrad un avantaj urias pentru echipa lui.

"Steaua are o mare traditie, cunoscuta de toata lumea. Este unul dintre cele mai de succes cluburi din Europa de Est. Cand activezi in fotbal nu ai cum sa nu stii despre Steaua si nici n-ai cum sa n-o respecti. Cu toate astea, nu pot sa-l ia pe Zivkovic. Si nu doar Steaua nu paote sa-l ia. Nicio alta echipa, deoarece jucatorul nu e de vanzare. Asta desi sunt multe oferte pe numele lui.

Asteptam meciul, trebuie sa facem fata presiunii. Cine e fotbalist, arata ca e bun si cand e sub presiune. Atmosfera de la noi de pe stadion e una dintre cele mai tari din Europa. Steaua nu ne-a surprins cu absolut nimic la Bucuresti, dar chiar si asa am avut un meci greu. Asa anticipez ca va fi si la meciul retur", a spus Popovic pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies