Întrebat despre FCSB, Florin Tănase a anunțat: ”Așa am decis”

FCSB florin tanase Superliga Superliga Florin Tănase / Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 09:09
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 09:08

Florin Tănase va deveni în luna iulie liber de contract dacă nu își prelungește înțelegerea cu Al Okhdood.

Fotbalistul născut la Găești e cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate și a făcut pasul în străinătate în 2022, după ce FCSB l-a cedat la Al Jazira.

Întrebat despre FCSB, Florin Tănase a anunțat: ”Așa am decis”

Tănase ar fi în tratative cu fosta sa echipă FCSB, dar susține totuși că așteaptă o ofertă din străinătate. Întrebat dacă va merge în cantonament cu gruparea roș-albastră, jucătorul a răspuns negativ și a evidențiat că se pregătește de vacanță după un sezon încărcat.

  • Fotbalistul nu a prins lotul final al lui Edward Iordănescu pentru EURO 2024, competiție transmisă în direct la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO

”Nu, nu o să mă duc astăzi la el (n.r. Gigi Becali). Eu o să plec acum în vacanță cu cel mic și în câteva zile o să mă întorc. Nu o să merg în cantonament cu Steaua (n.r. FCSB). Așa am decis! Trebuie să merg și eu într-o altă vacanță și de abia după voi vedea.

(n.r. Înclini în continuare spre o variantă în străinătate?) Aștept, încă e devreme. Adică nu am vorbit de prea multe ori, timpul le va decide”, a spus Florin Tănase, potrivit iamsport.ro.

Produs de Academia lui Gheorghe Hagi, Florin Tănase a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum FC Viitorul Constanța (actuala Farul), FC Voluntari, FCSB, Al Jazira și Al Okhdood.

  • FCSB: 228 meciuri, 83 goluri, 41 assist-uri
  • Viitorul: 86 meciuri, 24 goluri, 14 assist-uri
  • Al Okhdood: 25 meciuri, 2 goluri, 3 assist-uri
  • Al Jazira: 24 meciuri, 6 goluri, 3 assist-uri
  • FC Voluntari: 2 meciuri, 0 goluri, 0 assist-uri

Gigi Becali mai pregătește un transfer la FCSB: ”Îl sun mâine. Nu e glumă”

”Îl sun mâine pe Garita. Să vă lase numărul de telefon să îl sun eu. Nu e glumă, e un jucător care mie mi-a plăcut. Eu i-am făcut ofertă, eu am vrut să îl iau, dar el a exagerat.

Eu îi spuneam Makita, așa îmi place mie să le mai pocesc numele. Dacă o face cu răutate, e altceva, dar o fac cu drag, nu se supără”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!