Securitatea pe stadioanele din Romania e o GLUMA! Cu ce obiecte au intrat spectatorii la Dinamo - Steaua in Stefan cel Mare

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2015, 20:47
Data actualizarii: Luni 23 Noiembrie 2015, 20:50

Si totusi, securitatea pe stadionale noastre este o gluma. In seara in care lumea urmarea disperata la televizor patrulele militare pe strazile Bruxell-ului , la Bucuresti, Dinamo - Steaua putea fi expus la orice actiune a hazardului! 

Aceasta este cutia pe care ISIS pretinde ca a folosit-o pentru camuflarea bombei care a aruncat in aer zborul rusesc cu 224 de oameni la bord. Nimic mai simplu si mai terifiant.
Duminica seara la Dinamo - Steaua sute de oameni au scapat ocaziile din prima repriza - firma de securitate executa controale amanunite in ploaia marunta.

Aveau promisiunea dinamovistilor ca nu folosesc torte!
Oamenii erau nemultumiti de proasta organizare.


Si totusi. In acelasi timp, in stadion au putut intra fara probleme doze asemanataore cu cele plantate in zborul rusesc. Nu una - cinci! Filmate apoi cum stau nestingherite in timpul celui mai urmarit derby romanesc!
Cei calificati pentru controale serioase de securitate - jandarmii - nu sunt cei care le opereaza. Potrivit legii , de controale se ocupa stewarzii.

" Ne pare rau ca s-a intamplat asa ceva. Securitatea este atributia celor care se ocupa de organzirea privata a evenimentului, noi veghem la respectarea ordinii publice!" spune purtatorul de cuvint al Jandarmeriei , Georgian Enache. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!