SECUNDUL lui Dumitrescu la Steaua E Iordanescu! Titi Dumitriu, seful centrului de copii si juniori:

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 August 2010, 13:18

	SECUNDUL lui Dumitrescu la Steaua E Iordanescu! Titi Dumitriu, seful centrului de copii si juniori:

Ilie Dumitrescu si-a ales secundul la Steaua! Vezi despre cine este vorba

Imediat dupa ce a fost instalat in postul de antrenor la Steaua, Ilie Dumitrescu si-a ales secundul. Este vorba despre fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu, Edi.

ProSport scrie ca Dumitrescu a insistat foarte mult pentru ca Edi sa accepte acest post, asta pentru ca a lucrat foarte mult alaturi de tatal sau. Edi Iordanescu a absolvit Scoala de antrenori de la Coverciano si a spus ca i-ar placea sa antreneze in Romania.

Belodedici ar putea veni ca director sportiv in Ghencea:

"Belodedici e acum in Macedonia si trebuie sa vorbesc cu el pentru postul de director sportiv. Si pentru a sta pe banca, sa fie si un fel de antrenor secund, asta daca vrea si Ilie (n.r. - tehnicianul Ilie Dumitrescu)", a spus finantatorul.

Un alt fost jucator al Stelei ar putea fi cooptat in staful gruparii din Bulevardul Ghencea, dar Gigi Becali nu a dorit sa ii dezvaluie identitatea deoarece acum este angajat la un alt club. "Celalalt este o fosta glorie a Stelei, dar nu pot spune cine e pentru ca deocamdata activeaza la un alt club. Nu pot spune ca poate nu vine. Eu am vorbit cu patronul acelui club, ca asa e normal, acum trebuie sa vedem daca vrea si el", a spus Gigi Becali, negand ca ar fi vorba de Petre Marin.

Gigi Becali a explicat ca nu le va mai raspunde fostilor jucatori ai Stelei, indiferent ce declaratii vor face, pentru ca nu vrea sa ii mai supere pe suporteri. "Daca iubim Steaua trebuie sa pornim la un nou drum. Iar acest drum nu il poate impiedica nimeni. Nu vreau sa spun ce se va intampla cu cei care se pun in calea acestui drum nou. Vor suferi, e adevarat ca va suferi si Steaua, dar vor suferi si ei. Nu mai vreau sa raspund gloriilor Stelei. Nu mai vreau sa vorbesc despre Piturca. Si acum a zis Boloni ceva, ca sunt ca un tata beat, dar le suport pe toate... eu le multumesc gloriilor pentru ca vreau un nou drum pentru Steaua. Ca daca raspund dupa aia se supara suporterii. Si pe buna dreptate. Chiar daca e adevarat ce as spune, nu mai spun nimic cand e vorba de glorii", a explicat Becali.

 

Coronavirus România. Clasamentul celor mai afectate județe din țară
BRAT

Modifică setările cookies