Se rezolva in weekend? Becali a anuntat cei doi atacanti pe care ii aduce! Gnohere e la un pas de plecare: "L-am facut sa-l vindem!"
Vineri 29 Iunie 2018, 08:32

Se rezolva in weekend? Becali a anuntat cei doi atacanti pe care ii aduce! Gnohere e la un pas de plecare: "L-am facut sa-l vindem!"

Gigi Becali a anuntat ultimele mutari pe care le pregateste la FCSB.

FCSB se apropie de debutul in noul sezon - momentan, au fost adusi doar 2 jucatori: Morutan si Qaka. Becali anunta insa ca mai urmeaza alte mutari. Una dintre ele este cea al lui Omrani. Acesta este deja apropiat de stelisti - conform Cancan, Omrani a iesit in oras alaturi de Florin Tanase si Eddy Gnohere dupa ce jucatorii FCSB-ului au primit liber de la Nicolae Dica inainte de plecarea catre al 2-lea cantonament al verii, cel din Olanda.

Despre transferuri: "Ce jucator din Romania poate face 4 milioane la aceasta ora? Imi place Mitrita, dar nu vreau sa vorbesc despre el, nu vreau sa ma cert cu cei de la Craiova. Oamenii nu-l dau. As fi dat doua milioane pe Screciu sau Baluta, dar oltenii nu vor sa vanda la FCSB. As fi dat pe loc doua milioane pentru Screciu.

Nu prea mai am tinte de la Viitorul. Era Cicaldau, dar suntem prea acoperiti acolo. Avem Qaka, Morutan, Teixeira, care va juca si el inter, avem Pintilii, Nedelcu, Ovidiu Popescu, Filip. Avem sase-sapte jucatori acolo"

Despre vanzarea lui Gnohere si atacantii pe care ii vrea: "Avem doar trei atacanti la ora asta. E adevarat, poate juca si Florinel Coman acolo. Am vorbit cu Gica Hagi, mi-a spus ca nu era multumit cu randamentul dat de Florinel Coman ca atacant. Sigur vom lua unul sau doi atacanti, dar vor fi fotbalisti vaolorosi, nu doar de dragul de a aduce.

L-am facut si pe Gnohere sa il vindem. Dumnezeu le face pe toate, el lucreaza pentru mine. Rusescu se muleaza cel mai bine pe sistemul 4-3-3. O sa ii luam pe Rusescu si pe Omrani. M-a sunat impresarul lui Omrani si m-a intrebat: 'Il vreti?'. «Da, il vrem», i-am raspuns. Baiatul nu se mai prezinta la echipa, la CFR, pentru ca acel contract e fals. Pe 30 ii expira contractul si il luam. Asta daca e asa cum spune impresarul, eu nu vreau sa ma cert cu nimeni"

Despre Ianis Hagi: "Pot eu sa-l iau pe Ianis Hagi? Daca Gica Hagi a dat doua milioane pe el, mai pot eu sa-l iau? Nu pot sa-l iau eu de la Viitorul. Ianis se va vinde pe bani multi, dar peste doi ani, nu la ora asta. in locul cui sa joace Ianis Hagi la mine? in locul lui Pintilii? si eu as fi facut totul pentru Ianis Hagi, poate mai mult decat a facut Gica Hagi" a spus Gigi Becali la Digi Sport.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți