VIDEO EXCLUSIV Se întâmplă și la Farul! Gică Popescu, îngrozit de scumpirea energiei: „Îmi e teamă să cer factura la curent” Suma incredibilă

Gică Popescu a dezvăluit cât achită Farul Constanța lunar pentru încălzirea gazonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 12:27
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 13:36

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB, duminică, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, se va desfășura pe arena din Ștefan cel Mare. Iar gazonul „câinilor” este într-o stare precară, după cum a prezentat sport.ro zilele trecute. 

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Gică Popescu le-a oferit un sfat celor din conducerea lui Dinamo pentru a avea o suprafață de joc impecabilă. Președintele Farului Constanța a dezvăluit că atunci când temeratura coboară sub 3 grade, încâlzirea trebuie să fie în permanență pornită. E drept, aceste condiții optime vin cu un cost suplimentar, mai ales după scumpirile masive ale energiei. 

„Ca să ai un gazon bun trebuie să ai încâlzirea în permanență pornită. Costa în jur de 20.000 de euro pe lună, înainte de scumpirea energiei. Acum, îmi e teamă să cer factura de la curent. 

La noi, când temperatura scade sub 3 grade, încâlzirea este permanentă”, a declarat Gică Popescu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Popescu, enervat de modul în care s-a anulat meciul dintre Clinceni și Farul 

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat sâmbătă că partida dintre Academica Clinceni și Farul Constanța, din etapa a 23-a a Ligii 1, nu se va mai disputa din cauza faptului că ilfovenii nu pot alinia 13 jucători. 

Această decizie l-a înfuriat pe Gică Popescu, mai ales că acesta susține că i-a informat pe șefii LPF cu privire la faptul că Academica Clinceni nu va avea fotbaliști apți. De asemenea, președinte Farului acuză clubul ilfovean că nu a trecut mai mulți jucători pe lista A, având în vedere că are echipă secundă și centru de copii și juniori. 

„Este o mizerie păstorită de Liga Profesionistă de Fotbal. Noi am infromat Liga Profesionistă de Fotbal înainte de a face publcie aceste zvonuri. Liga Profesionistă de Fotbal nu respectă regulamentul. A acceptat o listă a celor de la Clinceni fără să aibă în componență cei 8 jucători formați la nivel național și 4 din propria pepinieră. În plus, din câte știu eu, Cliceniul a întrerupt contractul cu 4 jucători. 

Toate aceste mizerii au fost aduse la cunoștință Ligi Profesioniste de Fotbal, care se pare că păstorește aceste mizerii. Dă-le meciul pierdut cu 0-3, nu e vina mea, a Farului, că tu ai doar 6 jucători. E vina mea că nu ai putut să-ți faci lista?

De ce acceptă Liga ca o echipă să se înregistreze cu 6 jucători pe lista A când ai posibilitatea să treci 25 de jucători? De ce păstoresc mizeriile asta cu bună știință. Eu am informat președintele Ligii în legătură cu această informație. Mi-au zis să așteptăm, să nu premedităm. Este exact ce am zis eu. 

Nu știm ce vom face. Acum ne vom întâlni și noi să vedem ce decizii vom lua. Să ne anunți în dimineața meciului că nu se mai joacă meciul, mi se pare așa... . Le-am spus de acum două zile că o să fie infectați, că o să fie portarul infectat. Nu e vina mea că pun un singur portar pe listă, ci nu trei. 

Când vezi astfel de mizerii îți trece pofta să mai investești în fotbal și să faci performanță. Vin amatorii de la Ligă și spun: 'Meci amânat'”, a declarat Gică Popescu la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Modifică setările cookies