VIDEO EXCLUSIV Gică Popescu, dezlănțuit după ce Clinceni - Farul a fost amânat: „Este o mizerie păstorită de LPF! Îți trece pofta să investești în fotbal”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 10:38
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 14:32

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Gică Popescu s-a declarat nemulțumit de decizia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că meciul dintre Academica Cliceni și Farul Constanța, din etapa cu numărul 23 din Liga 1, va fi amânat. Partida va fi reprogramată pe 17 februarie, de la 20:00.

Această decizie l-a înfuriat pe Gică Popescu. Președintele Farului a dezvăluit că i-a înștiințat pe oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal că Academica Clinceni nu va putea alinia 13 jucători din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19, doar că șefii de la LPF nu au luat nicio inițiativă.

Popescu: „E vina mea că nu ai putut să-ți faci lista?”

„Este o mizerie păstorită de Liga Profesionistă de Fotbal. Noi am infromat Liga Profesionistă de Fotbal înainte de a face publcie aceste zvonuri. Liga Profesionistă de Fotbal nu respectă regulamentul. A acceptat o listă a celor de la Clinceni fără să aibă în componență cei 8 jucători formați la nivel național și 4 din propria pepinieră. În plus, din câte știu eu, Cliceniul a întrerupt contractul cu 4 jucători. 

Toate aceste mizerii au fost aduse la cunoștință Ligi Profesioniste de Fotbal, care se pare că păstorește aceste mizerii. Dă-le meciul pierdut cu 0-3, nu e vina mea, a Farului, că tu ai doar 6 jucători. E vina mea că nu ai putut să-ți faci lista?

De ce acceptă Liga ca o echipă să se înregistreze cu 6 jucători pe lista A când ai posibilitatea să treci 25 de jucători? De ce păstoresc mizeriile asta cu bună știință. Eu am informat președintele Ligii în legătură cu această informație. Mi-au zis să așteptăm, să nu premedităm. Este exact ce am zis eu. 

Nu știm ce vom face. Acum ne vom întâlni și noi să vedem ce decizii vom lua. Să ne anunți în dimineața meciului că nu se mai joacă meciul, mi se pare așa... . Le-am spus de acum două zile că o să fie infectați, că o să fie portarul infectat. Nu e vina mea că pun un singur portar pe listă, ci nu trei. 

Când vezi astfel de mizerii îți trece pofta să mai investești în fotbal și să faci performanță. Vin amatorii de la Ligă și spun: 'Meci amânat'”, a declarat Gică Popescu la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!