Schimbarea de 100.000 € la meciurile din Liga I! Vom avea arbitri aditionali incepand cu etapa 20! De unde vin banii pentru acest proiect:

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 18:04

	Schimbarea de 100.000 € la meciurile din Liga I! Vom avea arbitri aditionali incepand cu etapa 20! De unde vin banii pentru acest proiect:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Liga I va consemna o premiera in returul acestui sezon. Incepand cu etapa 20, la toate partidele din prima liga vor fi delegati doi arbitri aditionali, dupa modelul implementat in ultimii ani in competitiile europene.

Liga Profesionista de fotbal a anuntat ca suma de bani necesara pentru plata baremurilor suplimentare se ridica la 95.004 euro.

Suma va fi acoperita in mare parte de FRF, iar incepand cu urmatorul sezon, bugetul va fi asigurat din fonduri alocate de UEFA.

"Membrii Adunarii Generale a LPF au decis in sedinta de luni, 20 ianuarie 2014, ca la toate meciurile din returul campionatului editia 2013/2014, incepand cu etapa 20, sa fie delegati doi arbitri aditionali. Costurile pentru delegarea acestora vor fi in valoare de 95.004 euro. LPF isi exprima speranta ca astfel arbitrajele din returul actualului campionat sa fie mult imbunatatite de prezenta a inca doi arbitri (aditionali), iar Comisia Centrala a Arbitrilor sa fie cu atat mai drastica in masurile pe care le va aplica, acolo unde va fi cazul", se arata in comunicatul LPF. (Mediafax)

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies