Schimbare importanta de strategie la Dinamo! Primele transferuri pe care le anunta Miriuta

Autor: Sport.ro
Luni 25 Septembrie 2017, 22:06

	Schimbare importanta de strategie la Dinamo! Primele transferuri pe care le anunta Miriuta

Vasile Miriuta anunta o schimbare importanta in strategia clubului Dinamo.

Miriuta spune ca isi doreste o echipa Dinamo crescuta in Stefan cel Mare. Vrea sa aduca la echipa jucatorii imprumutati la diferite formatii din Liga I. Primii pe lista - Daniel Popa, Mihai Popescu si Patrick Petre.

In mandatul lui Contra, Dinamo s-a bazat in special pe jucatori straini, adusi liberi de contract.

"Stim cu totii ca mereu am promovat tineri. Pe unde am fost am facut asta. Si pe Ion Gheorghe l-am bagat aseara. Nu imi e frica. Eu daca pierd, vreau sa o fac pe mana mea."

"Avem tineri dinamovisti care acum sunt la alte echipe, din pacate. Daniel Popa (Botosani), Mihai Popescu (Voluntari), Patrick Petre (Sepsi), Vlad Olteanu (Voluntari), Andrei Tircoveanu (Gaz Metan) si tot asa. Trebuie sa-i aducem inapoi."

"De exemplu, mie Popa de la Botosani imi place foarte mult. Dar va dura putin timp pana ii vom aduce. Eu ii voi promova, fara probleme. Spiritul lui Dinamo asta este. Sa cresti la club. Ne dorim sa intram in play-off. Vreau sa readuc niste jucatori care sunt dati cu imprumut. Mi-as dori enorm sa-i aduc inapoi. Sunt crescuti de noi, sunt talentati, joaca titulari pe acolo. Il avem si pe Costache, pe Nedelcearu. Toti pot face fata cu brio la Dinamo", a spus Vasile Miriuta la Europa FM.

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies