CCA Liga 1

Schimbare de PROPORTII in arbitrajul romanesc! INCREDIBIL: Becali are sansa sa scape de Craciunescu, dar nu mai vrea! Vezi de ce:

Mereu in toiul scandalurilor, arbitrajul din Romania ar putea suferi o schimbare fara precedent.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Aprilie 2012, 08:23
Data actualizarii: Miercuri 04 Aprilie 2012, 08:24

Actualul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, este ca si demis, iar in locul lui urmeaza sa fie adus un specialist din strainatate. Anuntul a fost facut de Gigi Becali care marturiseste insa ca nu este de acord cu aceasta mutare deoarece... nu va mai avea cu cine sa se certe!

"Joi e Comitetul Executiv al FRF. Eu stiu ce se va intampla. Se va propune un conducator strain la CCA, unul care sa faca delegarile, sa se ocupe de arbitri. I-am transmis lui Craciunescu, prin Victor, ca, daca promite arbitri straini la derbiuri, ramane.

Mie nu-mi convine un strain la CCA, ca ala vine si il da pe Balaj la CFR sau la Steaua. Ce, mai poti sa-i zici ceva?", a dezvaluit Becali la DigiSport.

Acest model a fost adoptat, in urma cu doi ani de Ucraina. Celebrul Pierluigi Collina a fost numit atunci sef al arbitrajului, insa lucrurile nu s-au schimbat prea mult in bine. Craciunescu are sanse sa ramana sef la CCA,  insa cu conditia sa accepte compromisul arbitrilor straini la meciurile importante.

Modifică setările cookies