SCENE CUTREMURATOARE PE NATIONAL ARENA! Neagoe, infarct pe banca: "N-a mancat nimic doua zile, a baut zeci de cafele! L-a distrus ca i s-a cerut demisia din primul minut!"

Autor: Sport.ro
Duminica 21 Iulie 2019, 21:36

	SCENE CUTREMURATOARE PE NATIONAL ARENA! Neagoe, infarct pe banca: "N-a mancat nimic doua zile, a baut zeci de cafele! L-a distrus ca i s-a cerut demisia din primul minut!"

Ternsiunea incepuitului nebun de campionat l-a afectat teribil pe Eugen Neagoe.

LIVE UPDATE

00:15 Alexandru Cotoian, medic Specialist Medicina de Urgenta: "Domnul Neagoe a fost adus constient, stabil din punctul de vedere al functiilor vitale. Acum i se fac investigatii. Nu stiu ce i s-a facut in Ambulanta, dar era constient. Date privind diagnosticul, prognosticul si evolutia vor fi oferite de familie. Orice interventie e importanta in primele minute. Stresul poate fi un factor favorizant al unei patologii. E stabili, nu pot sa spun daca e in afara oricarui pericol sau nu.

00:03  Neagoe a fost mutat pe un pat mobil de la Terapie Intensiva intr-o alta zona pentru a i se face o coronografie. Cardiologul interventionist, care are supraspecializare in cardiologie interventionala si invaziva, va alege locul unde va efectua punctia arteriala - la nivelul incheieturii mainii sau la nivel inghinal.

23:41 Jucatorii lui Dinamo vor merge la familii, numai conducerea pleaca spre spital.

23:30 Familia a primit acceptul doctorilor de a-l vizita pe Neagoe in salon.

23:00 Medicii au constatat ca Neagoe suferise un preinfarct in trecut, probabil nedescoperit. Acum a fost vorba de o recidiva.

22:50 Diagnosticul pus lui Neagoe: infarct ventricular inferior. Neagoe va face o coronografie, iar medicii iau in calcul sa-i puna un stent. Familia antrenorului dinamovist a ajuns la spital.

22:46 Conform unui apropiat al lui Neagoe, antrenorul ar fi fost foarte stresat in ultimele zile. "De doua zile nu mananca, bea zeci de cafele. A fost foarte afectat ca suporterii i-au strigat demisia din primul minut", a spus prietenul lui Neagoe. Antrenorul e stabil si se poate misca.

22:32 Jucatorii lui Dinamo vor merge la Spitalul de Urgenta imediat dupa finalul partidei de pe National Arena.

22:29 Medicii sustin ca Neagoe a fost norocs ca oamenii de langa el au aplicat procedurile corecte de resuscitare, altfel situatia ar fi putut fi mult mai grava.

22:26 Bogdan Balanescu, presedintele lui Dinamo, a ajuns la Spitalul Floreasca. Neagoe e constient, vorbeste si e monitorizat de mai multe aparate. Medicii il supravegheaza atent.
__________________________________________________________________________________
Dupa putin mai mult de 25 de minute de joc, Neagoe s-a prabusit pe banca! A primit ingrijiri de urgenta din partea staff-ului medical al lui Dinamo, apoi a fost chemata ambulanta! Minute bune, Neagoe a fost in grija medicilor! Scene cumplite pe National Arena! Jucatorii au izbucnit in lacrimi, iar fanii au schimbat schimbat scandarile. Tot stadionul i-a strigat numele lui Neagoe!

Conform Digisport, Neagoe ar fi fost stabilizat in ambulanta. Antrenorul lui Dinamo a fost dus la Spitalul de Urgenta din Capitala. Reporterul Digisport anunta ca Neagoe a fost resuscitat in salvare. In acest moment, antrenorul e constient, coopereaza cu medicii si ar fi depasit pericolul!

"Resuscitatea a reusit. Nu mai este ventilat, urmeaza acum investigatiile amanuntite. Probabil i se va monta un stent. Primul diagnostic e tulburare grava de ritm cardiac", sunt informatiile de ultima ora despre Neagoe, anuntate de Gazeta Sporturilor.

FULLSCREEN
Raport: Decesele raportate în alerte.ms.ro sunt cu 13% mai numeroase decât cele din datele INS
BRAT
Modifică setările cookies