Liga 1

Scenariul negru pentru Galca. In ce conditii ar putea fi demis din Ghencea. Asta e singura salvare pentru al treilea titlu la rand

Dumitru Dragomir stie in ce conditii Gigi Becali l-ar putea demite pe Galca in acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 22:36
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 22:38

Eliminata din Liga, cu SuperCupa pierduta si cu o infrangere acasa in campionat, Steaua resimte in aceasta perioada o presiune uriasa. Dragomir spune ca pentru Galca este vital sa termine turul pe primul loc, daca vrea sa mai ramana in Ghencea si din primavara:

"Atat Galca, dar si toti cei de la Steaua stau prost cu comunicarea cu presa. Cand presa pune presiune pe ei, stau prost cu comunicarea. Toti, nu numai unul. Nu stiu daca Galca a cerut sau nu manager."

"Ar trebui sa aiba un ofiter de presa, un baiat istet care stie sa pareze orice lovitura, pentru ca pe Steaua va fi mereu presiune. Argaseala nu e prost, dar e coplesit de atata importanta cat se abate pe Steaua."

"Postul lui Galca nu este in pericol, daca nu iese pe locul 1 la finalul turului, sigur va fi schimbat. Daca accidentatii se pun pe picioare, Steaua va lua si anul asta campionatul.", a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro

Modifică setările cookies