Cel mai frumos CADOU in 90 de ani de istorie! Cristescu vrea sa cumpere Rapidul in zi de sarbatoare! Cand semneaza actele:

►Special de la Nyon, luni de la 10 dimineata: Meciul cel din Urna! Tragerile la sorti pentru Europa, de la 13:00 IN DIRECT Sport.ro si www.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2013, 22:29
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2013, 22:45

Nicolae Cristescu, omul de afaceri care negociaza intens preluarea Rapidului, s-a intalnit astazi cu o factiune a suporterilor giulesteni pentru a-i asigura ca va face tot posibilul sa preia echipa de la George Copos, anunta Digisport.

Potrivit sursei citate, Cristescu le-ar fi transmis acestora si motivul pentru care intentioneaza sa semneze actele pe 25 iunie, ziua de marti coincizand si cu sarbatoarea de 90 de la infiintarea clubului din Giulesti.

De altfel, Cristescu a vorbit cu jurnalistii la iesirea de la intalnirea cu fanii, spunand: "Intr-adevar au fost niste suprize la care nu ne asteptam, niste sume de care nu stiam. Sume extraordinar de mari pe care nu le putem accepta. Daca va ramane valabila suma pe care am negociat-o cu Copos, atunci vom semna actele imediat. Sper sa respecte ce am negociat, adica 2.1 milioane de euro plus salariile jucatorilor, nimic mai mult. Nu putem suporta noi datorii catre jucatori care au castigat la TAS impotriva clubului", a spus Cristescu, conform Digisport.


Modifică setările cookies