Scenariu HORROR pentru Steaua: "Echipa se DESTRAMA!" Inca o vedeta e gata sa plece dupa Rusescu! Anuntul teribil al spaniolilor

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Iunie 2013, 13:30

	Scenariu HORROR pentru Steaua: "Echipa se DESTRAMA!" Inca o vedeta e gata sa plece dupa Rusescu! Anuntul teribil al spaniolilor

Becali le-a promis fanilor o echipa de top in Champions League, insa dupa condamnarile pe care le-a primit lucrurile s-au schimbat radical!

Rusescu a fost vandut la Sevilla pentru mai putin de 2,5 milioane de euro, iar alte doua nume importante se pregatesc si ele sa o paraseasca pe campioana! Chiriches are acordul de transfer al clubului in cazul unei oferte impresionante, in timp ce Chipciu se poate desparti si el de Steaua in urmatoarele saptamani!

La discutiile pentru Rusescu, spaniolii au intrebat si de situatia lui Alex Chipciu, recomandat de fostul portar al CFR-ului, Beto. El Correo de Andalucia scrie ca mijlocasul e considerat o varianta de inlocuire a lui Jesus Navas, plecat pe 20 de milioane de euro la Manchester City. Singurul impediment il reprezinta accidentarea suferita de Chipciu in derby-ul cu Dinamo, din finalul sezonului. Operat la tibie si indisponibil pana in octombrie, Chipciu era asteptat de stelisti in forma maxima pentru grupele Champions League.

Ros-albastrii sunt gata sa-l dea la pret redus pe unul dintre cei mai importanti oameni ai sezonului! Sursa citata anunta ca afacerea Chipciu nu o va depasi ca valoare pe cea in care a fost implicat Rusescu.

"Steaua poate sa se dezintegreze dupa ce a luat titlul. Decizia UEFA are sanse mari sa accentueze criza economica a Stelei, evidenta dupa ce patronul a fost retinut", noteaza elcorreoweb.es.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT