O echipa LEGENDARA a facut un anunt de senzatie: "Am luat un jucator de la Bayern si unul de la Steaua!" Campioana l-a DAT AFARA! Unde ajunge

Adi Rocha Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2013, 12:35
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2013, 16:07

A intrat in depresie dupa ce Steaua l-a anuntat ca nu se mai bazeaza pe el, insa a primit o veste excelenta dupa numai o saptamana!

Adi Rocha a semnat cu super campioana japoneza Gamba Osaka! Rocha e prezentat pe site-ul oficial ca o super achizitie, alaturi de revenirea la club a pustiului atomic Takashi Usami, trecut pe la Bayern si Hoffenheim.

Acum pe primul loc in liga secunda din Japonia, Gamba isi propune sa recucereasca fotbalul din Asia! E castigatoare a Ligii Campionilor in 2008 si una dintre cele mai importante echipe ale continentului!

Pentru a reveni in top, Gamba are un super proiect! Sefii si-au propus sa se bata la titlu inca din primul an dupa promovare.

In 19 etape disputate, clubul detinut de Panasonic a pierdut un singur meci. Are cele mai multe goluri marcate si + 22 golaveraj!

La Steaua, Rocha a marcat de 9 ori in 16 partide de Liga I. E al doilea golgeter al campioanei dupa Raul Rusescu (21), plecat si el in aceasta vara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!