SCANDALUL MOMENTULUI in fotbalul din Romania: Prima marturie a fetei lovite de Tudorie: "Mi-a dat INTERZIS in Bucuresti"

Atacantul Stelei Tudorie a fost reclamat la politie de fosta iubita. Fata spune ca azi noapte, dupa meciul cu Petrolul, stelistul a batut-o in Centrul Vechi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 20:40
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 20:49

Fata si-a scos certificat medical si l-a reclamat la politie pe atacantul Stelei.

"Am vanatai la picior. Mi-a dat o palma si apoi m-a impins. Bine, si la cap sunt lovita, dar asta nu se vede. Ma doare aici, probabil am dat cu capul de asfalt, nu stiu", spune Ioana Viviana Danielescu, fosta iubita a lui Tudorie.

Atacantul Stelei spune ca a intervenit in conflictul dintre fosta si actuala lui iubita.

"Le-am impins pe amandoua. Din pacate, in momentul in care am tras-o de jacheta, fosta mea prietena s-a impiedicat si a cazut in genunchi. Eu am plecat si le-am lasat sa-si rezolve problemele. Politia poate sa verifice inregistrarile de pe camerele din Centrul Vechi" - e reactia fotbalistul Stelei.

"Actuala lui iubita era prietena mea acum ceva timp, ma asteptam de la ea, dar la el niciodata. Poate l-au schimbat cluburile din Bucuresti", se plange Ioana.

Fata e din Galati, ca si Tudorie, si a avut o relatie de un an cu atacantul Stelei.

"Mi-a spus: sa nu te mai prind prin Bucuresti", anunta Ioana.

In paralel cu politia, si Steaua va demara o ancheta. "Deocamdata, Tudorie va fi tras la raspundere pentru ca se afla in oras la o ora foarte tarzie" - spune Argaseala.

Modifică setările cookies