Scandal pe bilete inaintea derby-ului Clujului! Fanii Universitatii, obligati sa cumpere cele mai scumpe bilete CU BULETINUL

E scandal cu biletele inaintea derbyului de Cluj. Fanii lui U Cluj cumpara doar cu buletinul cele mai scumpe bilete la meci. Sefii CFR-ului n-au uitat ca rivalii le-au devastat stadionul in primavara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 21:16
Data actualizarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 21:30

In primavara, fanii lui U Cluj au provocat o paguba de 15 mii de euro pe stadionul CFR-ului, iar conducatorii din Gruia au luat masuri. Acestia le-au oferit oaspetilor cele mai scumpe bilete si au pus o conditie extrema - fanii care vor bilete trebuie sa se prezinte cu buletinul.

George Ogararu, noul tehnician al lui U Cluj, va bifa primul derby al carierei din postura de antrenor principal. Acesta nu se bucura nici el de simpatia fanilor, care i-au cerut demisia la ultima partida.

"Fanii pot ajuta mult echipa, dar pot sa-i faca si mult rau", spune Ogararu. Antrenorul va merge in Gruia alaturi de Mihaita Nesu.

In primavara, U Cluj a castigat dupa 42 de ani in fata CFR-ului, insa Miriuta e sigur de revansa: "Vom castiga sigur".

Daca va bifa inca o victorie, Vasile Miriuta va ajunge la al 7-lea meci castigat consecutiv. Nu stie insa daca i se poate spune Agentul 007: "Nu sunt eu asa frumos ca Pierce Brosnan, asta e problema", spune tehicianul CFR-ului.

Modifică setările cookies