Scandal FARA PRECEDENT in fotbalul romanesc! Blat de 23 de milioane de euro! Liga NU se baga, Porumboiu isi poate trimite jucatorii la PUSCARIE!

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Iunie 2011, 08:39

	Scandal FARA PRECEDENT in fotbalul romanesc! Blat de 23 de milioane de euro! Liga NU se baga, Porumboiu isi poate trimite jucatorii la PUSCARIE!

Ora exacta in mafia pariurilor se da in Asia, iar Adrian Porumboiu a fost victima propriilor jucatori.

Adrian Porumboiu a dezvaluit, cu o intarziere de peste doi ani, un caz de coruptie petrecut intr-un meci din Liga I. Este vorba de meciul Gloria Buzau - FC Vaslui, scor 4-1, disputat in mai 2009. "Dupa un meci al nostru la Buzau s-au castigat multi bani prin Singapore pe infrangerea noastra cu 4-1", acuza Porumboiu.

"Cand pierzi cu 1-4 pe terenul ultimei clasate si cand vezi maniera in care au evoluat unii jucatori de la care aveai pretentii, iti pui tot felul de intrebari. Mi-a trecut prin cap ca a fost ceva necurat, dar nu pot sa acuz pe nimeni, pentru ca n-am dovezi. Oricum, fotbalul de azi e complicat, nu mai stii ce sa crezi. Jocul acela a fost unul ciudat. Am fost foarte catranit după acel meci, pentru ca il pregatisem foarte bine, dar n-am inteles nimic din ceea ce s-a intamplat pe teren", recunoaste antrenorul de atunci de la Vaslui, Viorel Moldovan, in EVZ.

Seful Ligii spune ca acest caz este de competenta organelor judiciare. "De unde sa stiu eu, fratilor, daca este adevarat sau nu ceea ce a spus Adrian Porumboiu? Eu nu joc la pariuri, n-am nicio treaba cu ele. Daca domnul Porumboiu stie ceva, atunci legea sa-si spuna cuvantul si vinovatii sa se duca la puscarie! Liga Profesionista nu va deschide nicio ancheta, pentru ca acest caz nu este de competenţa noastra, ci a Procuraturii. E un scandal de coruptie, asa ca procurorii trebuie sa intervina. Eu nu stiu daca mafia pariurilor s-a implicat in trucarea meciurilor din Liga I", a declarat Dumitru Dragomir.

Pe de alta parte, Mircea Sandu a adus in discutie, acum doi ani, problema meciurilor trucate pentru pariuri si chiar a acuzat-o indirect tot pe Gloria Buzau. Seful FRF a vorbit despre acest subiect a chiar inaintea jocului Gloria Buzau - FC Vaslui (4-1), acuzat acum de blat de Adrian Porumboiu.

VIDEO din avionul Ryanair care a aterizat de urgență pe Otopeni. Pasagerii urlă de GROAZĂ
BRAT