Dragomir, RAZBOI TOTAL cu Steaua! Adevaratul motiv pentru scandalul cu Gigi si cum a fost la un pas sa se ia la BATAIE cu Argaseala:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Iunie 2011, 06:59

	Dragomir, RAZBOI TOTAL cu Steaua! Adevaratul motiv pentru scandalul cu Gigi si cum a fost la un pas sa se ia la BATAIE cu Argaseala:

Seful Ligii l-a facut praf pe Valeriu Argaseala la sedinta care a decis cedarea ultimelor sase pachete cu drepturi TV.

Spiritele s-au incins cand Steaua, reprezentata de Valeriu Argaseala, a fost singurul club care n-a fost de acord cu vanzarea celor 6 pachete catre RDS. Dumitru Dragomir a asteptat terminarea sedintei si i-a cerut socoteala presedintelui stelist. "Bai, fitilistule, de ce ai bagat strambe la patronul tau, spunandu-i ca se face tintarul cu cinci zile inainte de prima etapa?". La inceput, Argaseala a raspuns calm: "Pentru ca asa ne-ai zis tu la precedenta Adunare Generala".

"Esti un informator si un nenorocit! Il montezi mereu pe Gigi impotriva mea, bagi numai strambe. Fitilist nenorocit!", i-a mai spus Dragomir lui Argaseala, care s-a enervat:  "Bati campii, noi nu suntem carpa ta de sters pe jos, sa faci tu glume cu noi?" A fost momentul in care dialogul dintre cei doi era sa degenereze intr-o bataie si doar interventia celor prezenti in sala a mai calmat spiritele, scrie Libertatea.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Avertisment de la virusologi pentru românii care vor merge la terasă de la 1 iunie
BRAT