Cat costa un blat in Liga 1? Dezvaluiri SOCANTE ale patronului blatuit de jucatori pentru pariuri!

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Iunie 2011, 07:57

	Cat costa un blat in Liga 1? Dezvaluiri SOCANTE ale patronului blatuit de jucatori pentru pariuri!

Adrian Porumboiu face dezvaluiri socante: meciul Gloria Buzau - FC Vaslui din 2009 a fost blatuit de jucatori pentru pariuri.

Porumboiu ii acuza pe Farkas, Kuciak, Milisavljevici, Ljubinkovici, Genchev si Pavlovici, lasand de inteles ca acestia au  fost cei care au trantit meciul care a adus castiguri uriase la pariuri în Singapore. Partida cu pricina s-a jucat in mai 2009, Gloria Buzau – FC Vaslui 4-1, iar gazdele erau atunci pe ultimul loc, in vreme ce moldovenii luptau cupele europene, scrie ProSport.

Mafia pariurilor din Asia i-a racolat pe fotbalistii de la FC Vaslui, sustine Porumboiu. "Dupa un meci al nostru la Buzau s-au castigat multi bani prin Singapore pe infrangerea noastra cu 4-1. Fotbalistii straini sunt teleghidati de impresari sarbi. Acestia conduc o mafie a pariurilor! Farkas, Kuciak, Milisavljevici, Ljubinkovici, Genchev si Pavlovici, care au fost pe teren la acel meci, au acelasi impresar, un sarb, stabilit la Lausanne, la cativa pasi de locul in care se da ora exacta in fotbal. Impresarii conduc mafia pariurilor, iar jucatorii ii asculta orbeste. Ar fi in stare sa se arunce in cap de pe cea mai inalta cladire, daca li se cere acest lucru", a declarat Porumboiu.

"Este greu de demonstrat asa ceva, dar la vremea respectiva evolutia unor jucatori mi-a dat de gandit. Imi pare rau ca nu am gestionat cum trebuie intalnirea pe care am avut-o cu Adrian Porumboiu, dar totul a fost din cauza frustrarilor pe care le-am simtit dupa infrangerea de la Buzau”, a spus Viorel Moldovan, antrenorul de atunci al lui FC Vaslui. 

Dupa meciul respectiv, la casele de pariuri din Singapore s-au inregistrat castiguri de aproximativ 23 de milioane de euro, scrie Adevarul! O victorie a gazdelor avea cota 10!

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT