NEWS ALERT Sârbii anunță transferul lui Jovan Markovic de la Craiova la Steaua Roșie Belgrad! Detaliile mutării

Jovan Markovic cs universitatea craiova Cupa Campionilor Europeni Liga Campionilor Steaua Rosie Belgrad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iulie 2022, 11:47
Data actualizarii: Duminica 10 Iulie 2022, 12:10

Presa din Serbia scrie că atacantul Universității va semna ”un contract pe mai multe sezoane” cu fosta câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

Sportski Jurnal a publicat duminică știrea-bombă cu transferul lui Jovan Markovic (21 de ani) de la CS Universitatea Craiova la Steaua Roșie Belgrad!

”Jovan Markovic va fi noul jucător al campioanei Serbiei.

Steaua Roșie face un transfer total neașteptat în ofensivă. Noul jucător este Jovan Markovic, de la Universitatea din Craiova.

S-a ajuns la o înțelegere între cele două părți și fotbalistul va semna un contract pe mai multe sezoane”, a notat Zurnal.rs, pagina de internet a publicației citate.

TV Arena Sport oferă și prețul tranzacției: 1 milion de euro, sumă pe care Steaua Roșie este dispusă să o ofere fără probleme.

Jovan Markovic, născut în Belgrad, deține dublă cetățenie, română și sârbă, și are deja 3 selecții pentru naționala mare a ”tricolorilor”, toate în 2021.

Steaua Roșie Belgrad, campioana en-titre a Serbiei și deținătoarea Cupei Campionilor Europeni (1991), va juca direct în turul 3 preliminar al Champions League în acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!