Sanmartean vrea la Steaua! Ce raspuns a dat Argaseala!

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Decembrie 2009, 20:35

Steaua ar putea sa-si puna mijlocul la punct prin venirea lui Sanmartean. El vrea sa ajunga in Ghencea, dar are o problema, inca e sub contract cu Bistrita.

Dorit si vara trecuta de Steaua, Sanmartean a ajuns pana la urma la Bistrita. Acum viseaza din nou sa joace in Ghencea, insa Valeriu Argaseala este rezervat in privinta acestui transfer.

In direct la Sport.ro, Valeriu Argaseala a declarat:

"Asta vara am avut o discutie cu el, dar e inca sub contract cu Bistrita si nu putem sa vorbim despre Sanmartean"

Lucian Sanmartean a fost dat afara de Halagian de la Bistrita si asteapta un semn de la granzii din Liga 1! Intre timp a mai renuntat din pretentiile pe care le avea vara trecuta cand a fost curtat de Steaua si CFR.

"Am ramas perplex. Am avut o relatie surprinzator de buna cu el. Nu mi-a dat nicio explicatie. Pur si simplu mi-a spus ca nu mai sunt in lot", spune jucatorul, care s-a trezit fara echipa.

Sanmartean este gata de Steaua:

"In cazul in care mai sunt interesati, putem discuta. Eu n-am refuzat Steaua, cum s-a spus, doar ca nu mi-a oferit ce am cerut. Daca as fi plecat atunci, riscam sa joc putin si sa nu-mi revin. Acum ma simt insa mult mai sigur pe mine si pregatit sa joc la orice echipa", a spus Lucian Sanmartean.

Pentru asta trebuie sa vrea si Gigi Becali:

"Vom vedea acum ce pretentii va avea domnul Sanmartean", a spus Becali.

Salarii de 350 de lei pe zi în construcții, dar firmele nu găsesc oameni. Care este motivul
BRAT