"Sanmartean e peste Messi sau Hagi, dar a avut ghinion incredibil!" Anuntul asteptat de stelisti. Ce se intampla cu contractul MAGICIANULUI Stelei

"Sanmartean e peste Messi sau Hagi, dar a avut ghinion incredibil!" Anuntul asteptat de stelisti. Ce se intampla cu contractul MAGICIANULUI Stelei

Lucian Sanmartean e gata sa ramana la Steaua, daca Becali ii va accepta pretentiile salariale. 

Agenta lui Sanmartean a vorbit despre posibilitatea plecarii lui Sanmartean de la Steaua, dar si a altor jucatori aflati sub contract cu ea precum Szukala.

Despre Sanmartean, Anamaria Prodan crede ca acesta putea fi cel mai bun din istoria Romaniei, daca nu avea ghinion cu accidentarile.


"Este un fotbalist cum nu stiu daca se vor mai naste curand, nu in Romania, in lume, Luci a avut un ghinion incredibil, este cu mult peste Messi sau Hagi sau oricare alt fotbalist care a fost vreodata, este fabulos", spune Anamaria Prodan.


"Inca nu stim nimic de plecare, am hotarat ca dupa sarbatori sa avem aceste intalniri. Eu cred ca vom rezolva aceste probleme pentru ca e pacat ca Steaua sa piarda acesti jucatori incredibili.

Eu cred ca daca va veni o oferta de nerefuzat pentru patronul Stelei, este firesc ca ei sa mearga mai departe, mai ales ca ei sunt in ultime practic 3 luni, pentru ca pana in mai e campionatul.

Toti acesti jucatori si-au facut datoria cu varf si indesat fata club. Cred ca e friresc sa ne intelegem ori si daca jucatorii isi doresc mai mult si cu siguranta isi doresc sa mearga la mai bine, daca este vreo oferta convenabila pentru club sa plece acum pentru ca Steaua are izvor nesecat de posibilitati de a aduce", a mai spus Anamaria Prodan. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies