Sandu: "Vor falimenta echipe din Liga I si din lume in 2009!"

FRF Liga I Mircea Sandu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Decembrie 2008, 19:25
Data actualizarii: Marti 02 Decembrie 2008, 19:39
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, in exclusivitate pentru Sport.ro, ca situatia financiara din campionatul romaniei se pate agrava in 2009, cand unele echipe pot ajunge chiar la faliment.

"Trebuie sa ii intelegem si pe cei care investesc in fotbal. Este o perioada mai grea, nu exista lichiditati, sunt multi someri. Fiecare isi face socoteala ca sa cheltuiasca cat mai putin. Parca prevedeam de mai mult timp. Vrem sa incepem o restructurare la nivelul diviziilor inferioare. Trebuie sa reducem cheltuielile. Am un proiect pe care o sa il dau echipelor de la liga a doua sa il studieze. Exista mari probleme din punct de vedere financiar.

Liga I deocamdata nu pot sa spun ca ar fi sufocata. Exista probleme. Jucatori neplatiti de cateva luni. Vor exista echipe care vor falimenta in liga 1, chiar si in lume.

Urziceni este revelatia turului. Este o echipa frumoasa, imi place. Sunt mai multe dezamagiri. Pot sa incep cu Buzaul, care nu au avut incredere in ei, au si gresit arbitrii din pacate pentru ei. Insa nu putem sa dam vina mai mult pe arbitraj." a spus Sandu LIVE la Informatia de la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!