Atac fara precedent al lui Hagi la Burleanu: "Asta e URA! Sa traduca ce a vrut sa spuna!" Cuvintele care au inceput un scandal urias

Revolutia lui Burleanu a starnit un val de reactii din partea lui Hagi. "Regele" a pornit astazi un atac dur la adresa presedintelui FRF.

"Am vazut ca Mircea Sandu l-a condus (n.r. - pe Razvan Burleanu) dupa alegeri la Mogosoaia. A facut pe soferul. Mircea Sandu trebuia sa fie mai puternic. Dar asta e, ce sa facem. Mergem inainte", a spus Hagi.

"Parintele domnului presedinte (n.r. - fostul fotbalist Gheorghe Burleanu) sa fie mai atent cand vorbeste. Este un om rau. Cand iti doresti ca Popescu sa ramana acolo (n.r. - in inchisoare) inseamna ca esti un om rau. Ii transmit asta de aici. Numai un om rau poate sa doreasca raul unui om aflat intr-o situatie dificila, care a muncit pentru Romania. Iar pentru mine aschia nu sare departe. Cand se intampla asta sa imi dati voie sa spun ca in Romania este rautate multa. Iar cu asta nu facem nimic"

"Pana pe 4 martie, asa cum a spus Mircea Lucescu, am crezut ca in Romania exista invidie. Asa a zis nea Mircea, ca succesul aduce invidie. Dar din 4 martie, am realizat ca in Romania nu mai este invidie, este ura si razbunare. S-a depasit masura, asta am realizat eu. E dureros, fac parte din acea generatie. E o dezamagire mare, cat traiesti inveti, astia suntem noi, romanii."

"Campania impotriva lui Popescu am vazut ca tot continua. Inca se mai duce, de ce oare? Stiti si voi raspunsul. Eu zic ca trebuie sa se revina la mai mult respect, pentru ca ramanem cu ura si rautatea in Romania. Trebuie mai mult respect fata de niste sportivi care au muncit pentru Romania", a spus Hagi. "Este nevoie de un proiect national pe zece ani foarte puternic la nivel de copii si juniori. Este o munca a dracului de grea timp de zece ani. Noul presedinte al federatiei are un target foarte important, acela de a duce echipa nationala pe locul trei in lume. Noi am dus Romania pe locul patru, acum noua echipa (n.r. - de la FRF) sa o duca pe trei. Sper sa duca echipa nationala pe locul trei in zece ani, in sase, in patru ani. O sa stam, o sa ne uitam, o sa privim si vedem unde ajunge. E un «challenge» important pe care si l-au luat, speram sa il realizeze."

"Dansul (n.r. - Razvan Burleanu) a spus ca a venit revolutia in fotbalul romanesc dupa 24 de ani. Asta a fost prima declaratie a dansului. Pai in aia (n.r. - 24 de ani) suntem si noi, «generatia de aur». Eu ma includ in perioada 1990-2000 in care fotbalul romanesc a facut cele mai mari performante din istorie. Ce inseamna aceasta revolutie? Daca imi traduce dansul ce inseamna ar fi... Dar eu nu am inteles. Presedintele vechi (n.r. - Mircea Sandu) cu jucatorii si antrenorii au dus echipa pe locul patru in lume in acesti 24 de ani. Oare ce inseamna acesti 24 de ani de care vorbeste? Pun si eu o intrebare. Sa fie mai clar (n.r. - Razvan Burleanu). in acesti 24 de ani, Romania a avut trei mondiale si doua europene, sau trei europene si doua mondiale unde s-a facut performanta. 24 de ani... probabil a gresit numarul, poate trebuia sa zica mai putin. Probabil presedintele vechi, sau Nasu' cum ii zice lui Mircea Sandu, trebuia sa ii dea un raspuns. Pentru ca sunt 24 de ani in care Mircea Sandu si noi am reprezentat Romania asa cum trebuie in lume."

"Nu conteaza, el a fost. El a pus la dispozitie, el a realizat. Mircea Sandu a fost presedintele FRF si ca orice om a facut lucruri bune si mai putin bune. Nu omiteti, nu scoateti numai lucrurile negative. Trebuie scoase si lucrurile pozitive. si nu ma acuzati pe mine ca am fost pro MirceaSandu. Pentru ca eu intotdeauna cand a fost de criticat, am criticat. Numai ca el a dus echipa acolo, el era in conducere", a declarat Hagi intr-o conferinta de presa.

CAND A ANUNTAT BURLEANU "REVOLUTIA IN FOTBAL, DUPA 24 DE ANI DE SISTEM INCHIS"

In momentul in care Burleanu a fost numit in functia de presedinte FRF, acesta anunta ca "revolutia de care se temea Mircea Sandu si pe care o batjocorea se intampla chiar acum. Voi fi presedintele tuturor, nu numai al celor care mi-au dat votul. Aceasta victorie vi se datoreaza. De azi, Federatia se indreapta cu ochii spre Occident. Dupa 24 de ani de sistem inchis, cat domnia lui Ceausescu, in care FRF arata exact ca Romania de inainte de '89, perioada dupa care FRF arata la fel de gri, totul se va schimba. Trebuie ca FRF sa o ia de la zero."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies