Michel Platini Dumitru Dragomir Mircea Sandu Superliga

Numai in Romania se mai intampla asa ceva! MESAJUL INCREDIBIL pe care Platini l-a citit in drum spre aeroport:

Inainte de a pleca din Romania, Platini a avut o surpriza in drum spre aeroportul Otopeni. Mai multi fani au posatat un banner urias pe pasarela de la Ikea cu un mesaj impotriva lui Mitica Dragomir si Mircea Sandu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2011, 09:48
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2011, 16:20

“Sandu si Dragomir are cancer of the Romaniei football“, a fost ultimul lucru pe care Platini l-a vazut dupa scurta vizita pe care a facut-o sambata in Bucuresti. Seful UEFA a venit in Romania pentru a vedea National Arena, despre care a declarat ca este foarte multumit. Sambata seara Platini a plecat spre Belgrad, unde se va juca finala Campionatului European U17.

Sursa foto: pchdinamo.ro
|"Sunt foarte fericit ca sunt in Romania, este o vizita foarte rapida. Suntem in drum spre Belgrad pentru finala Campionatului European under 17. Am considerat ca este bine sa imi petrec dimineata cu prietenul meu Mircea (Sandu). Sunt incantat de ceea ce am vazut, ati facut un stadion foarte frumos. Stadionul nu este doar pentru finala Ligii Europa, este o istorie care se va scrie intr-un stadion minunat si o mare tara precum Romania il merita. Aveti o federatie frumoasa, un stadion frumos, si acum trebuie sa gasiti si jucatori foarte buni. Mingea exista, arbitri sunt, dar cu jucatoii nu pot sa fac nimic. Am venit sa vad stadionul pentru ca nu pot sa fiu prezent la inaugurarea din august", a spus Platini

Michel Platini a precizat ca o echipa UEFA va veni la Bucuresti dupa finala din acest an a Ligii Europa, pentru a pune la punct detaliile pentru finala din 2012 a competitiei.
"Nu este momentul sa dau sfaturi constructorilor, pentru ca stadionul este aproape terminat. Pentru finala din 2012 o echipa UEFA va veni la Bucuresti dupa finala de la Dublin pentru a pune la punct toate detaliile", a explicat Platini.

Presedintele UEFA considera ca pentru ca National Arena sa gazduiasca o finala de Liga Campionilor, capacitatea stadionului ar trebui sa fie mai mare: "Ar trebui sa se mareasca stadionul de la 55.000 la 75.000 de locuri. E dificil, aproape imposibil sa organizezi o finala de Liga Campionilor pe un stadion care are intre 40 si 55.000 de locuri, cererea este prea mare".

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a facut o prezentare a ceea ce s-a construit si urmeaza sa se construiasca la National Arena si in zona stadionului. "S-au rezervat hoteluri de 3-5 stele, urmand ca dupa finala de la Dublin o delegatie a UEFA sa decida asupra lor. S-au identificat zonele de fan-fest. In apropiere se va construi o parcare de 2000 de locuri, sunt patru mijlocace de transport cu care se ajunge la stadion. Accesul este facil si nu e nevoie sa se vina cu masina la stadion", a mai spus Sandu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies