Liga 1

Sandoi, prima victorie din cariera cu Dinamo: "Victorie meritata si frumoasa!" Ce jucator se pregateste sa EXPORTE in strainatate

Craiova 3-0 Dinamo / Oltenii si-au umilit marii rivali dupa un meci entuziasmant. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 17:06
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 17:07

Emil Sandoi e fericit. A reusit prima victorie din cariera in fata marii rivale Dinamo, intr-un moment in care Craiova are mare nevoie de victorie.

"Ii felicit pe baieti, au facut un meci foarte bun, am controlat jocul, este o victorie meritata si frumoasa. Ca antrenor e prima victorie, nu-mi aminteam aminte de cand Craiova n-a castigat cu Dinamo. E bine ca am facut-o azi, ca am urcat pe locul 6. Am urcat de linia care ne obsedeaza. Ne-au interesat cele trei puncte puse in joc. Stiam ca Dinamo este o echipa foarte buna, cu jucatori de calitate, dar azi am reusit sa desfacem apararea lor, am profitat de trei ori, poate am mai avut cateva ocazii. Suntem foarte multumiti cu acest rezultat. Noi incercam sa tratam fiecare joc cu maxima capacitate daca se poate si sa obtinem orice se poate. Jocurile cu Dinamo au incarcatura speciala, stiu de cand eram jucator. Parca fiecare oltean, fiecare iubitor al fotbalului din zona isi doreste o victorie cu Dinamo. Mai sunt si alte echipe, dar important e cu Dinamo", a declarat Emil Sandoi dupa meci.

Sandoi l-a remarcat pe Ivan de la echipa sa si anunta ca tanarul jucator poate fi urmatorul produs important de export al fotbalului romanesc. Si Bancu l-a impresionat.

"Ivan e un tanar cu un viitor fantastic, este unul dintre cei mai buni jucatori din Liga I. Eu sper sa-l tinem si din iarna, dar daca are posibilitatea sa plece in strainatate ar fi bine pentru el. Un transfer intern nu mi-ar conveni. Eu cred ca are calitati deoesebite si cred ca poate sa ajunga intr-un campionat bun. Ma bucur si pentru Bancu, il felicit si pe el, dar ii felicit pe toti jucatorii, e meritul lor. Au demonstrat ca pot fi capacitati, inspirati",
a mai spus Sandoi.

Modifică setările cookies