"Sambata, la derby, vedeti continuarea coregrafiei de marti seara!" Cum se pregatesc dinamovistii pentru marele meci cu Steaua

8600 de dinamovisti vor fi pe National Arena la meciul cu Steaua, sambata, ora 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2016, 09:26
Data actualizarii: Vineri 19 August 2016, 09:10

"Din cate stiu eu, sambata va fi continuarea mesajului de marti", a spus Ionel Danciulescu intr-o interventie telefonica la Ora Exacta in Sport.

Cei 8600 de dinamovisti care vor umple peluza dinspre Bulevardul Pierre de Coubertin vor alcatui o coregrafie speciala la meciul cu Steaua.

Danciulescu spune ca farsa de marti seara nu a avut nicio legatura cu clubul Dinamo, ci a fost pusa la cale de "niste baieti cu o inteligenta iesita din comun, care trebuie felicitati pentru ce au facut."

"Clubul Dinamo nu are absolut nicio legatura cu ceea ce s-a intamplat la meciul dintre Steaua si Manchester City."

"Cei care au facut lucrul acesta nu au adus niciun mesaj jignitor. S-a discutat foarte mult, dar si galeriile fac parte din jocul de fotbal."

"Din pacate, in Romania a ramas o singura galerie, cea a lui Dinamo."

"Urmaream partida, nu am observat foarte bine si am fost sunat de cineva si m-a intrebat daca am vazut."

"Din punctul meu de vedere trebuie felicitati pentru ce au facut. Au dat dovada de o inteligenta iesita din comun, si cu concursul organizatorilor.

"Daca lucrurile erau mai atent controlate, nu se ajungea la ce s-a ajuns."

"Ceea ce s-a intamplat la meciul cu City poate fi o arma cu doua taisuri - ei vor fi si mai motivati, cu o dorinta si mai mare de a invinge.", a mai spus Danciulescu la Sport.ro.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies