Liga 1

Salvarea vine de la UEFA | Sumudica si jucatorii Astrei sunt disperati: "Nu se mai poate", dar Dani Coman anunta: "Vin banii"

Astra s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii, dar in vestiar a fost "atmosfera de inmormantare", spune Sumudica. Dani Coman, presedintele clubului, promite insa ca lucrurile se vor indrepta: "Asteptam si niste bani de la UEFA".

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 08:44
Data actualizarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 08:53

Au batut cu 3-0 Viitorul, dar au ajuns "la capatul tunelului". Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, a explicat la finalul partidei de la Ovidiu ca situatia din vestiar este una tot mai dificil de gestionat (DETALII AICI).

Chiar daca situatia nu este deloc roz in acest moment, Dani Coman, presedintele clubului, da insa asigurari: "Restantele vor fi achitate integral in cel mai scurt timp posibil".

"E adevarat ca sunt niste restante la jucatori, dar aveam de primit banii de la UEFA pe data de 9. Banii se primesc vineri si cu siguranta, daca primim banii, se platesc restantele pe luna august si pe luna septembrie. Doar acestea sunt restante si vom fi cu banii la zi.

Si eu am fost jucator si probabil eram la fel. Cand eram pe primul loc sau aveam rezultate bune, imi ceream banii la zi. Asa e si acum. O sa vedeti ca nu pacalim pe nimeni, nu mintim pe nimeni", a explicat Coman la Digi Sport.

"Este adevarat ca Sumudica este neplatit de patru luni, dar si la el lucrurile vor intra in normal si va fi plătit la fel ca toti jucatorii", a mai promis Dani Coman.

Fostul portar a mai explicat ca Astra mai are de incasat bani de la UEFA si in luna decembrie. Acesta spune ca asteapta si eliberarea patronului Niculae.

"Mai vine o transa de la UEFA in decembrie. Mai sunt niste bani de primit, mai sunt de venit si pe jucatori, avem si alte surse, asteptam ca domnul Niculae sa iasa din inchisoare si atunci cu siguranta lucrurile se vor rezolva si nu vor mai fi intarzieri", a spus Dani Coman.

Modifică setările cookies