Cupa Ligii

Au batut cu 3-0 Viitorul, dar au ajuns "la capatul tunelului". Sumudica, suparat dupa calificarea in semifinalele Cupei Ligii: "Nu se mai poate asa"

Viitorul 0-3 Astra | Giurgiuvenii s-au calificat fara emotii in semifinalele Cupei Ligii, insa la Astra lucrurile nu sunt linistite. Sumudica spune ca jucatorii nu mai rezista, iar clubul e "la capatul tunelului".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2015, 20:51
Data actualizarii: Joi 15 Octombrie 2015, 21:00

Marius Sumudica a vorbit la finalul partidei Viitorul 0-3 Astra, acesta facand mai multe dezvaluiri din vestiarul echipei sale.

"Cum sa nu fiu suparat daca am intrat in cabina si am vazut o atmosfera ca de inmormantare?! Jucatorii nu vor sa mai vorbeasca, sunt suparati ca nu sunt platiti de 3-4 luni. Nu se mai poate asa ceva! Am ajuns la capatul tunelului. Mi-au zis ca nu mai suporta. Azi, la masa, vorbeau numai ca vor fi depunctati si ca li se vor lua banii. E pacat de situatia de aici.

In semifinale nu ma intereseaza cu cine jucam. Ori Poli Timisoara, ori echipa careia nu vreau sa-i pronunt numele, mi-e indiferent. Daniel Niculae e un jucator bun, ne-ar ajuta, dar daca o sa vada ce probleme sunt aici...", a spus Marius Sumudica la Dolce Sport.

Si Alex Ionita II, marcatorul ultimului gol al Astrei, a venit la declaratii.

"Am facut un meci foarte bun, speram sa o tinem tot asa. Cat despre executia mea, un var de-ai mei m-a tot incurajat in ultima vreme sa trag la poarta cu incredere atunci cand am ocazia. Uite ca acum a intrat", a spus Alexandru Ionita II la Dolce Sport.

Modifică setările cookies