Sabau: "Sper sa ne salvam de la retrogradare. Nu mai speram nici la Intertoto"

"ADIO INTERTOTO"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Aprilie 2008, 21:05
Data actualizarii: Vineri 18 Aprilie 2008, 21:05

Mediafax// Antrenorul formatiei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat ca arbitrajul meciului de vineri, cu Ceahlaul, pierdut de bistriteni, cu scorul de 0-1, a fost unul foarte bun pentru oaspeti si a precizat ca si-ar dori si el asemenea prestatii ale arbitrilor la partidele din deplasare.

"Nu stiu daca arbitrajul a fost corect, dar mi-as dori si eu sa am asa un arbitraj in deplasare. E usor sa joci si sa castigi. Orice contact, nu spun ca voit, a fost sanctionat. Asa poti sa joci in deplasare foarte bine ca iti da 5 la suta tie, adversarului. Dar asta este. Nu trebuie sa gasim scuza arbitrului. Orice lovitura la cap, cot, a fost fault in atac. Noi ne-am facut-o, suntem intr-o situatie neplacuta, trebuie sa strangem randurile fiindca lucrurile se complica", a spus Sabau. "Nu arbitrul a decis, noi am pierdut meciul. Si eu imi doresc sa am in deplasare un arbitraj cum l-a avut Ceahlaul azi, unul foarte bun pentru ei", a adaugat el.

"Sper sa mai facem niste puncte ca sa ne putem salva. Eu am realizat demult treaba asta. Riscurile sa retrogradam sunt foarte mari. Trebuie sa ne refacem. Nu mai putem spera la Intertoto. Noi trebuie sa ne salvam. E o situatie grea. Eu stiu despre ce e vorba. Nu ne aflam intr-o situatie in care sa ne gandim ca suntem salvati si mai departe la Intertoto. Asta e! E un lot uzat", a declarat Sabău.

Modifică setările cookies