"Sa nu va asteptati ca Marica sa dea doua, trei goluri din primele meciuri. Urmeaza o perioada grea!" Contra, primele impresii dupa transferul lui Marica la Steaua

Cosmin Contra e convins ca Marica va fi refacut complet pana la Euro

Contra spune ca Marica va avea nevoie de o perioada de acomodare la Steaua, dar e convins ca va fi in forma maxima in vara, la Euro.

"Probabil ca lumea se asteapta ca Ciprian Marica sa marcheze cate doua, trei goluri pe meci de la inceput. Eu stiu ca va fi o perioada grea pentru el, nu are meciuri in picioare."

"I-a venit foarte bine aceasta perioada de pregatire, aceste meciuri amicale in care a putut sa joace 30, 60, 90 de minute. Am vorbit cu Ciprian inainte sa ia aceasta decizie, el este foarte hotarat sa isi revina cat mai repede din punct de vedere fizic, sa inceapa sa dea goluri, ca sa fie in lotul de Euro. Este telul lui si atata timp cat Marica isi revine si incepe sa dea goluri, este un castig pentru echipa nationala."

"Cred ca Marica este un jucator care in orice moment poate sa iti faca un lucru extraordinar, care pe mine m-a ajutat foarte mult la Getafe. Si datorita lui ne-am salvat in acel sezon."

"Sunt sigur ca va juca foarte bine. Are si noroc ca la Steaua va avea parte de multe mingi in fata portii, sigur va avea sanse multe sa marcheze goluri.", a spus Contra la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies