Becali a dat ORDIN: un titular DISPARE din echipa in retur! Decizie neasteptata la Steaua. Unul dintre lideri iese din primul 11

Becali a dat ORDIN: un titular DISPARE din echipa in retur! Decizie neasteptata la Steaua. Unul dintre lideri iese din primul 11

A avut cel mai bun sezon de cand e la Steaua, dar asta nu e un argument suficient. Clubul schimba strategia si il poate lasa chiar in tribuna din retur.

Al doilea capitan al Stelei, Andrei Prepelita, a intrat in ianuarie in ultimele 6 luni de contract cu Steaua. Gazeta Sporturilor scrie ca Galca nu il va mai folosi in 2015 daca fotbalistul nu accepta sa-si prelungeasca intelegerea cu ros-albastrii. Becali a luat decizia, nemultumit de faptul ca Prepelita nu ia o hotarare in favoarea campioanei.

Transferat in Ghencea in 2011, Prepelita a prins in teren 60% din meciurile jucate de Steaua, adica 112. Fotbalistul de 29 de ani ezita sa-si extinda contractul, convins ca isi poate gasi ceva mai atractiv din punct de vedere financiar in strainatate. Si Craiova il atrage cu o suma importanta, insa Prepelita ar inclina catre Steaua va alege pana la urma sa continue in Liga I.

In cazul in care Prepelita dispare din primul 11, Galca are optiunile Bourceanu, Filip, Breeveld sau Neagu pe postul sau.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies