"Să îl întrebe pe Bălănescu de primă!". Mustață, acuze îndreptate spre oficialii de la CFR Cluj 

Gheorghe Mustata Cristi Balaj fc voluntari FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 17:08
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 17:24

FCSB a remizat pe terenul lui FC Voluntari, iar CFR Cluj își poate adjudeca titlul în de duminică seară, dacă se impune, acasă, în fața Universității Craiova.

FCSB, care a controlat categoric jocul şi a ratat mai multe ocazii de gol, depinde de rezultatul meciului dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova pentru a rămâne în cursă pentru titlul de campioană. CFR, în cazul unei victorii, va cuceri al patrulea său titlu consecutiv, înaintea ultimei etape, care programează derby-ul FCSB - CFR.

Gigi a făcut o declarație surprinzătoare la finalul partidei. Acesta a susținut că ilfovenii au primit o primă de 3.000 de euro de la CFR pentru a o încurca pe FCSB sâmbătă seară.

Informația este susținută și de Gheorghe Mustață. Liderul Peluzei Nord a declarat că are informații despre un posibil stimul financiar din partea clujenilor, explicând că va veni cu dovezi în acest sens.

"Din punctul meu de vedere totul a fost premeditat. Am văzut faza și tușierul era direct pe linie. Putea să ridice steagul clar, nici nu se pune în discuție! E foarte clar! E exact pe linie cu fundașul și atacantul. Se vede clar tricoul albastru în fața celui roșu. Ce să le mai faci la ăștia? Poimâine sunt promovați la UEFA, peste tot.

Normal că au avut primă promisă de la CFR. Altfel cum se motivau? Așa, degeaba? Când ei trebuiau să se menajeze pentru finala Cupei. Să îl întrebe pe Bălănescu de primă! Din ce am înțeles eu, primarul nu știe, pentru că e plecat din țară", a declarat Mustață pentru Fanatik

Mustață, acuze îndreptate spre Cristi Balaj 

"Să îl întrebe pe domnul Bălănescu dacă e adevărat. Și așa, cum vine Pandele, cred că îl aruncă pe hol! Bălănescu a făcut toate cărțile. Nu ați văzut ce se bucură?

O să aflu eu dacă e adevărat și o să dau eu informația. Dacă ieri dimineață a fost sunat de domnul Balaj?! Noi așa am auzit. Se aud lucrurile astea", a explicat acesta pentru sursa citată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!