"SA FIE CLAR!" Anunt de ultima ora despre negocierile dintre Reghecampf si Steaua! Reactie oficiala

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2015, 09:29

	"SA FIE CLAR!" Anunt de ultima ora despre negocierile dintre Reghecampf si Steaua! Reactie oficiala

Bulgarii de la Litex s-au alertat cand auzit ca pot sa-l piarda pe Reghecampf! 

Clubul Litex Lovech a postat un comunicat pe site-ul oficial prin care ii anunta pe fani ca antrenorul Laurentiu Reghecampf nu va pleca la Steaua. "Sa fie clar! Antrenorul nostru are contract pe 3 ani, impreuna am construit o viziune si un concept de dezvoltare al echipei si suntem impresionati de dedicarea si profesionalismul sau de pana acum", au anuntat sefii clubului pe site.

Reghe a pierdut puncte importante aseara in campionat dupa 1-1 cu Cherno More. Dupa meci, Reghe a refuzat sa mai comenteze despre o eventuala revenire la Steaua din ianuarie. "Steaua? Nu! Sunt antrenorul lui Litex si sunt foarte fericit la Lovech", a spus Reghecampf potrivit Dolce. 

"Sunt sub contract cu Litex Loveci. Probabil, sunt considerat o varianta pentru Steaua, fiindca am facut performanta acolo, altfel nu se mai gandea nimeni la mine. Eu vorbesc cu Gigi Becali, dar nu vreau sa intru in discutii de acest gen. Sa lasam lucrurile sa se linisteasca, n-are rost sa involburam si mai mult apele", a spus Reghecampf ieri pentru Sportnews.

Ce trebuie să știe elevii, după noile reglementări hotărâte de autorități. Noutăți despre examenele naționale
BRAT

Modifică setările cookies