DEZASTRU la Litex dupa plecarea lui Reghe! Echipa din Lovech a parasit terenul cu Levski in semn de protest si va pierde la masa verde! VIDEO

DEZASTRU la Litex dupa plecarea lui Reghe! Echipa din Lovech a parasit terenul cu Levski in semn de protest si va pierde la masa verde! VIDEO

Litex Loveci va pierde la masa verde, cu scorul de 3-0, meciul din weekend cu Levski Sofia, dupa ce fotbalistii au parasit terenul in semn de protest fata de deciziile arbitrului, la cererea managerului Stoicio Stoilov.

Litex conducea cu 1-0, in deplasare, si ramasese in zece oameni, cand arbitrul Ghiorghi Iordanov a aratat penalty pentru gazde si a eliminat al doilea jucator al oaspetilor. Managerul lui Litex le-a cerut atunci jucatorilor echipei sale sa paraseasca terenul. "N-am vazut niciodata asa ceva in fotbal. E o farsa, o insulta adusa suporterilor lui Litex si tuturor iubitorilor fotbalului", a declarat dupa meci Stoilov.

Federatia bulgara de fotbal este asteptata sa acorde oficial marti victoria lui Levski cu 3-0. Federatia a indicat ca persoanele vinovate pentru retragerea lui Litex vor fi sanctionate. Potrivit regulamentului, Litex ar putea fi retrogradata.

"E foarte trist ca asemenea lucruri se intampla", a spus tehnicianul lui Litex, Ljupko Petrovic, la un pas sa izbucneasca in lacrimi. "E chiar mai trist ca asta s-a intamplat impotriva lui Levski - o echipa pe care am antrenat-o", a adaugat inlocuitorul lui Reghecampf, sarbul fiind la al patrulea sau mandat la Litex.

Petrovic, care a dus-o pe Steaua Rosie Belgrad la castigarea Cupei Campionilor Europeni, in 1991, a fost campion al Bulgariei cu Levski in 2001.

Marti, Litex, ramasa in zece oameni, o invinsese dramatic pe Levski in sferturile de finala ale Cupei Bulgariei, cu scorul de 3-0, dupa prelungiri. si cel joc a fost unul tensionat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies