"S-au inteles Vasi cu Dica! Aceleasi conditii, dar am pus noi clauzele!" Dica si-a dat acordul pentru noul contract! Cum poate fi DEMIS sezonul viitor

Gigi Becali a anuntat ca Nicolae Dica si-a dat acordul pentru ramanerea la FCSB.

Nicolae Dica va fi si in sezonul viitor antrenorul lui FCSB. Gigi Becali a dezvaluit insa ca noul contract are anumite clauze introduse de club, nu de antrenor.

"Ieri am vorbit, am fost de fata cand a stabilit Vasi cu el. Eu nu mai am functie, nu sunt oficial, sunt consilier la FCSB. Am consiliat, Dica va ramane mai departe in aceleasi conditii, dar vor fi niste clauze: daca nu va avea performanta poate fi inlocuit si in timpul anului. Daca nu califica in Europa League, poate fi desfacut contractul. Daca nu e pe primul loc la finalul sezonului regulat, poate fi demis.

Mirel Radoi e finul meu, il iubesc orice ar face. El se iubeste atat de mult incat nereusita lui o da vina pe Becali, asa ca il inteleg. Toate tampeniile pe care le spune sunt copilarii. Mirel ala cu personalitate, va fi in aceleasi conditii ca Dica antrenor la Steaua. El trebuie sa fie mai sever, e prea bland, prea cuminte, prea prieten cu jucatorii. De 100 de ori mai bland ca Dica. Eu pe Mirel nu ma pot supara niciodata.

Lutu nu va fi secund, va fi direct antrenor principal cand va fi. Eu produc antrenori, de asta nu-l las pe Dica. Cand va pleca, va pleca direct pe 2 milioane antrenor" a spus Gigi Becali la Pro X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies