Gigi Becali FRF Gheorghe Mustata Superliga

Gigi Becali s-a săturat și i-a răspuns lui Gheorghe Mustață: "Eu te întreb ce să fac cu banii familiei mele, mă?"

Gigi Becali a intrat într-un nou conflict cu suporterii lui FCSB, în noiembrie, după ce a decis să îl îndepărteze pe Edi Iordănescu de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 20:33
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 20:34

După plecarea lui Iordănescu de la FCSB, Gigi Becali i-a acuzat pe fanii echipei că i-au vandalizat vila, dar și baza de pregătire a echipei, iar conflictul s-a reaprins după ce patronul a anunțat că renunță la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

Gigi Becali, replică pentru Gheorghe Mustață

Budescu și-a reziliat deja contractul cu FCSB, spre nemulțumirea fanilor echipei, în timp ce Claudiu Keșeru a primit o nouă șansă și va rămâne la echipă până la finalul sezonului, conform unui anunț făcut de finanțatorul clubului bucureștean.

Luni, Gigi Becali a decis să-i transmită o replică lui Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB din Peluza Nord, făcând referire la despărțirea de Budescu, dar și la politica de transferuri din această iarnă.

"FCSB are un patron care, de când a intrat în fotbal, a zis 'în funcție de cum e situația, așa voi face'. Am spus că nu vreau să-mi înghețe picioarele. Plapuma nu o întind. Nu pot să-mi bat joc de bani. Fotbalul este un joc frumos, care place la oameni. Sunt încă 22 pe teren să bage o minge în poartă.

Există unul care trebuie să dea banii, iar ăla, dacă nu are inteligența să dea banii cu cap, ajunge ori la insolvență, ori la faliment, nu mai are bani familia lui de mâncare, nu mai are unde sta. S-a întâmplat, nu dau nume. Nu mă interesează ce zice lumea, că s-ar fi supărat Mustață că îl dau pe Budescu.

Dar eu te întreb pe tine ce fac cu banii familiei mele, mă? Vedeți-vă fiecare de familia lui, de banii lui, de afacerea lui, de casa lui. Eu îmi văd de casa mea, mă. Am înțeles că pe internet a zis, MM mi-a zis. Eu nici nu știu să mă uit. Dar ce să faci cu Budescu, mă? Să-l țin să doarmă pe teren?

Nu, tată, facem economie acum, că nu se știe ce vremuri vin. E pandemie, stăm frumos, liniștiți. Uite, sunt milionari care acum nu au bani, pierd bărci, avioane... eu nu vreau să pierdem nimic. Eu vreau ca fetele și nepoții mei să stea liniștiți. La vremea aia căutam celebritate, acum fotbalul e idolatrie pentru mine. Și business, da!", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!