"S-a plictisit de fotbal!" Veste proasta pentru fanii Petrolului! Mutu, sfatuit sa se retraga de pe teren!

Autor: Sport.ro
Marti 03 Decembrie 2013, 17:02

	"S-a plictisit de fotbal!" Veste proasta pentru fanii Petrolului! Mutu, sfatuit sa se retraga de pe teren!

►SPORT.RO: Viitorul - Astra marti 20:30 si Petrolul - Vaslui miercuri 19:00 ► PRO TV: Dinamo - Panduriimiercuri 21:30 si Steaua - Otelul joi 20:30. Bate Cupa!

Tatal lui Mutu nu crede ca fiul sau va impresiona la Petrolul pentru ca are aproape 35 de ani si s-a plictisit de fotbal. Spiridon Mutu si-a sfatuit fiul sa renunte la cariera de jucator si sa se indrepte spre altceva. 

"Sper ca se va integra repede in echipa lui Contra. De altfel, este si foarte bun prieten cu el, au stat in aceeasi camera la Nationala atatia ani. Au jucat impreuna si la Dinamo. il cunosc si eu pe Cosmin, a fost pe la noi, ii cunosc si parintii si el ne cunoaste pe noi.

S-a cam plictisit de fotbal. Eu acest lucru ii reprosez. I-am zis: "Bai, retrage-te! Faci 35 de ani! E suficient cat ai jucat!

Nu cred ca ne calificam la Rio daca juca el, dar poate conta experienta lui. Poate că facea un apel mobilizator in vestiar. Adi le mai zice una-alta pentru ca el este ambitios si vrea sa castige mereu", a declarat Spiridon Mutu in Jurnal de Arges. 

Senatul dezbate moţiunea PSD împotriva ministrului Vela. ”Democraţia românească în derivă”
BRAT