"S-a intamplat o inflexiune, un stop-cadru, cand un picut s-au schimbat lucrurile!" Anghelache explica de ce a plecat de la Dinamo

Constantin Anghelache si Daniel Stanciu nu mai fac parte din conducerea clubului Dinamo. DETALII AICI

Prof. dr. Constantin Anghelache a explicat ca nu a avut legatura cu deciziile importante din ultima vreme la Dinamo si a criticat politica de alcatuire a lotului. Totul in stil propriu.

"S-a intamplat un stop-cadru, o inflexiune, cand un picut s-au schimbat lucrurile din ianuarie si nu raspund eu de ele."

"Punctul de inflexiune inseasmna cand o curba merge spre dreapta si se indreapta brusc spre stanga. Nu are legatura cu Stanciu. Eu spun doar atat, pe Teja nu l-am adus eu si nu l-am dat eu afara. Pe domnul Flavius nu l-am readus eu, clar, iar jucatorii aia 8-10, cati sunt, nu i-am adus eu. Eu am avut alte puncte de vedere. Daca veti citi un abecedar de fotbal, in care veti vedea ca dai afara 13 jucatori si aduci 11, si vrei unitate in vestiar, inseamna ca ati ales manualul gresit".

Anghelache a mai explicat pentru Mediafax ca a luat decizia de a pleca de la Dinamo si din cauza atitudinii suporterilor, care l-au contestat vehement in ultima perioada.

"Uneori nu ai culoare daca nu vopsesti. Toate contribuie intr-un anume fel. Si pe dumneavosatra daca v-ar injura cineva intr-un anume fel ca blocul de la Piata Unirii e prea inalt, si stiti ca nu l-ati facut, ati spune ca nu e in regula. Pe mine nu ca m-au contestat, au fost niste expresii care nu au nicio legatura cu statutul meu. Dar erau false, pentru ca nu l-am adus eu nici pe Teja, nici pe ala, nici pe celalalt."

"De aceea sa fiu eu cel admonestat, ca sa ma exprim frumos, nu era legal. Era legal, dar nu era frumos. Toate astea se acumuleaza in timp. Nu vreau sa se auda la televizor lucrurile aberante, ca eu am butoanele in mana, ca fac si dreg. Atunci am zis ca mai bine sa fac pasul inapoi".

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies