RUSINOS! Programul de meci al Craiovei: "Fecesebistul, o specie scarboasa!" Cum este jignit Duckadam

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Aprilie 2017, 21:32
RUSINOS! Programul de meci al Craiovei: "Fecesebistul, o specie scarboasa!" Cum este jignit Duckadam

Programul de meci al Craiovei e plin de cuvinte jignitoare la adresa adversarei din aceasta seara. Pe coperta, o caricatura: un leu care jupoaie o oaie.

UPDATE | O precizare importanta - conducerea clubului CSU Craiova mentioneaza faptul ca acesta nu este programul oficial de meci, ci un program editat de o grupare a suporterilor (craiova-maxima.ro), care este distribuit totusi gratuit prin intermediul clubului.


"Fecesebistul, o specie scarboasa, pe cale de consacrare", este titlul cu care fanii Craiovei au ales sa caracterizeze suporterii adversarei din aceasta seara.

Iar jignirile nu se limiteaza la fani - sunt folosite cuvinte grele la adresa lui Becali si Duckadam.

"Echipa lui Becali nu mai are nimic. Nici istorie, nici nume, nici suporteri, nici gloriile Stelei alaturi. Decat un saltimbanc gata sa faca tumbe pe Maybach. Doar Duckadam, pentru un salariu consistent, este capabil sa rupa orice prietenie, sa se dezica de fostii camarazi si sa-si aplaude seful", scrie in programul de meci.

"E evident ca FCSB este FCU si Becali este Mititelu, cu diferentele ca FCSB chiar exista, iar Becali chiar are bani. Pe de alta parte, CS Universitatea Craiova are tot ceea ce inseamna palmaresul Stiintei: marca, stema, recunoasterea institutiei de invatamant superior."

Culmea e ca peste tot, in programul de meci, apare numele Universitatea Craiova. CSU nu exista, iar cand vine vorba de adversara din aceasta seara, este FCSB, echipa sustinuta de "specia scarboasa".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Biden l-a sunat pe președintele palestinian Abbas: Hamas trebuie să înceteze tirurile cu rachete
BRAT
Modifică setările cookies