RUPTURA definitiva intre Steaua si nationala! Reghe: "Nu mai am ce discuta cu Piturca, mi-a jignit sotia!" Atac dur la oamenii selectionerului:

Autor: Sport.ro
Luni 05 August 2013, 08:38

	RUPTURA definitiva intre Steaua si nationala! Reghe: "Nu mai am ce discuta cu Piturca, mi-a jignit sotia!" Atac dur la oamenii selectionerului:

►Rrrraaaul Ruuusescu pe Teatrul Viselor: Man United – Sevilla, vineri 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Laurentiu Reghecampf anunta ca inchide orice comunicare cu selectionerul Romaniei, dupa schimbul dur de replici din ultima perioada. Reghe s-a declarat jignit de spusele acestuia si de atacurile secunzilor lui Piturca, Florin Marin si Eugen Neagoe.

"Nu stiu de ce Florin Marin vorbeste. Parerea mea e ca el sa stea acasa, se baga unde nu-i fierbe oala. Dupa ce m-au jignit pe mine si pe sotia mea, cu mine nu mai au ce discuta. Piturca ar trebui sa-si potoleasca putin catelusii. Probabil ca pentru Florin Marin cea mai mare performanta este ca a fost secundul lui Piturca. Nu e normal ca selectionerul sa aiba o discutie cu jucatorii ca si cind noi nu am exista. Dupa discutiile aparute in presa, ii cheama pe fotbalisti sa-i traga la rost? Daca Piturca ar fi fost barbat, le-ar fi spus secunzilor sa taca. Cred ca trebuie sa ne rezolvam noi problemele noastre, dar cu el nu am ce discuta pentru ca m-a facut mincinos si mi-a jignit sotia. Trebuie sa ne folosim unul de altul, el de jucatorii Stelei si noi de nationala", a declarat Reghe la Digi.

Guvernul Orban, tot mai aproape de varianta demiterii. Ce pregătește premierul
BRAT