Atac NEASTEPTAT la Reghe: "Cine e oare Reghecampf asta?" Un fost IDOL al Stelei il face praf pe antrenorul care a adus titlul 24:

Autor: Sport.ro
Duminica 04 August 2013, 12:59

►Meci TRASNET pe Teatrul Viselor: Usain Bolt vs Raul Rusescu! Man United – Sevilla, vineri 9 august 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Reghecampf si Victor Piturca s-au contrat dur, in aceasta saptamana, pe seama unui subiect mai vechi - cel al stelistilor convocati la nationala.

Atacurile din ambele parti l-au intrigat foarte tare pe Emeric Ienei, fosta mare glorie a Stelei, omul care a stat pe banca echipei care castiga Cupa Campionilor, acesta declarandu-se mai mult decat dezamagit de vorbele acide ale actualului tehnician al echipei.

"Cine oare e Reghecampf asta de a ajuns el sa mute discutia la subiectul neveste?! El crede ca daca a castigat un titlu in cariera lui poate sa ridice gura la toata lumea?! Pai, Piturca asta de care se ia el a castigat ca fotbalist Cupa Campionilor si Supercupa Europei, ca antrenor a fost campion cu Steaua si a dus nationala la doua turnee finale", a spus Emeric Ienei, potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor.

Desi nu are obiceiul de a avea astfel de iesiri, Ienei pare sa se fi suparat extrem de tare pe Reghecampf, atacurile dure ale acestuia determinandu-l sa raspunda in acest fel.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT