Rotaru, avertizat după ce l-a numit pe Balint antrenor la Craiova: „Nu am văzut o echipă care să rateze atât de când sunt în fotbal!”

Universitatea Craiova Laszlo Balint Mihai Stoica MM Stoica Superliga Laszlo Balint
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2022, 22:51
Data actualizarii: Luni 13 Iunie 2022, 22:51

Laszlo Balint va avea de demonstrat că merită postul de antrenor la Universitatea Craiova. 

Cu toate că avea contract cu Universitatea Craiova până în 2023, Laurențiu Reghecampf (46 ani) a plecat de la clubul din Bănie cu un an mai devreme. Iar oltenii vor ataca noul sezon cu Laszlo Balint (43 ani) pe banca tehnică. 

Această decizie l-a șocat pe Mihai Stoica (57 ani). Managerul general al FCSB-ului a mărturisit că s-ar fi așteptat ca Mirel Rădoi (40 ani) să fie noul tehnician al echipei. Totodată, din mandatul lui Balint la UTA Arad, Mihai Stoica a rămas cu ratările uriașe pe care elevii săi de atunci le semnau la fiecare partidă. 

Mihai Stoica: „Poate Rotaru a fost impresionat de filosofia lui Balint”

„E o foarte mare surpriză pentru mine. Dacă făceam o listă cu zece nume, nu știu dacă intra Balint pe ea. Îl vedeam pe Croitoru înainte. Poate Rotaru a fost impresionat de filosofia lui Balint, poate nu a avut cadru foarte bun la UTA. E foarte interesant mariajul acesta pentru mine. Nu-l știe nimeni pe Balint, UTA arăta bine cu el. Eu nu am văzut o echipă care să rateze atât de când sunt în fotbal”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Laurențiu Reghecampf a bifat 44 de meciuri pe banca tehnică a oltenilor, în care a înregistrat 25 de victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!