Romario Benzar, declarație în forță după accidentarea teribilă din Botoșani - Dinamo: ”Aș intra direct la următorul meci!”

Botosani - Dinamo Romario Benzar Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 20:03
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 20:02

Romario Benzar a suferit o accidentare horror în FC Botoșani - Dinamo.

Moldovenii au primit vizita ”câinilor roșii” marți seară în etapa cu numărul șase din play-out-ul Superligii României. La capătul celor 90 de minute, FC Botoșani s-a impus cu 2-1.

Romario Benzar, declarație în forță după accidentarea teribilă din Botoșani - Dinamo: ”Aș intra direct la următorul meci!”

Romario Benzar a fost faultat extrem de dur în minutul 45+9 de Hakim Abdallah și transportat de urgență la spital. La o zi de la teribilul accident, fotbalistul botoșănenilor a reacționat și a menționat că e mult mai bine acum.

De asemenea, Benzar a precizat că dacă ar fi după el ar intra pe teren la următorul meci. Jucătorul speră însă să mai poată evolua măcar la ultimele partide din actuala stagiune.

”Acum sunt bine. A fost vorba de o tăietură de 5 centimetri pe cap şi o gaură destul de adâncă. Aia era, de fapt, problema. Dar am trecut prin nişte investigaţii şi totul e în regulă. Mi-au făcut anestezie şi m-au cusut. Am plecat apoi acasă. M-am mai întors miercuri dimineaţa doar să-mi schimbe bandajul.

A fost o minge în aer, am sărit la duel şi am simţit imediat cum mi s-au înfipt în cap crampoanele lui Abdallah. Şi imediat o durere foarte, foarte mare! M-am speriat îngrozitor. Găman venise acolo să dea doar galben, dar când a văzut sângele s-a sucit.

Aşa mi-au zis colegii. Le spunea că nu a fost un contact de roşu! A schimbat doar când a remarcat consecinţele atacului. Pauză minimum zece zile şi apoi o nouă evaluare. Dacă ar fi după mine, aş intra direct la următorul meci, dar nu se poate. E prea riscant. Sper să mai prind ultimele partide, să-mi ajut echipa să se salveze de la retrogradare”, a spus Romario Benzar, potrivit sportpesurse.ro.

FC Botoșani - Dinamo s-a încheiat 2-1

Gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Gabriel De Moura (14), care a trimis în propria poartă mingea centrată de Enzo Lopez, după o minge pierdută de Darko Velkovski.

Dinamo a beneficiat de un penalty, după un fault comis de Alexandru Ţigănaşu la Răzvan Patriche, dar Hakim Abdallah (29) a trimis pe lângă poartă.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic a izbutit să egaleze (45+2), prin Selmani, cu un lob peste portarul Răzvan Ducan, după o lansare de la Eddy Gnahore.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!